Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruža Tomašić

R. Tomašić: SDP-ovka mi se žalila zbog odricanja briselske plaće

ruža tomašić (1)
Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
1/3
20.04.2013.
u 17:25

Tomašić najavila da nakon lokalnih izbora kreću u ujednjenje svih pravaša. Opći pravaški Sabor trebao bi se održati na jesen.

Možda smo trenutačno četvrta stranka, ali po radu s građanima želim da budemo na prvom. Da žive dostojanstveno i ne napuštaju Lijepu Našu. Nemojte obraćati pažnju na napade nakon izbora za EU parlament. Ne doživljavam ih kao napade na sebe, nego na stranku. I HDZ i SDP vodili su državu, a situacija je sve gora. Neka nam prepuste mjesto - poručila je predsjednica HSP AS Ruža Tomašić tijekom posjeta Karlovcu gdje se družila i s građanima.

Najavila je i da nakon lokalnih izbora kreću u ujednjenje svih pravaša. Opći pravaški Sabor trebao bi se održati na jesen.

- Uvjet je da nitko od sadašnjih predsjednika, uključujući i mene ne bude na čelu te stranke. Dajmo priliku novim, mladim ljudima da se izbore za svoju budućnost, a mi ćemo im pomoći - rekla je Tomašić.

Osvrnula se i na plaće novoizabranih EU parlamentaraca, odluku SDP-a da se njihovi europarlamentarci odriču dijela plaće, primanja i povlastice saborskih zastupnika, njihovo pomaganje građanima.

- Nedavno mi se požalila jedna članica SDP-a da kako će podmiriti sve troškove s obzirom da je život u Bruxellesu vrlo skup. Trebalo bi zapravo vidjeti koliko zastupnici zaista pomažu. Mnogi od nas godinama šute i rade. Onaj tko daje i hvali se time pred kamerama, čini to zbog političke promocije - zaključila je Tomašić, koju je nakon Karlovac čekao i posjet Dugoj Resi.

>>Sve o lokalnim izborima pročitajte u našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije