Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se kazna

Ruski borac protiv korupcije osuđen za pronevjeru!

'Anti-corruption blogger Alexei Navalny speaks with journalists as he leaves a police station on the day of his discharge in Moscow, December 21, 2011. Navalny was arrested at an opposition protest in
Reuters/PIXSELL
18.07.2013.
u 07:33

Alexeiju Navalnyju sudilo se za pronevjeru imovine u državnoj tvrtki Kirovles u središnjoj Rusiji, a koja se dogodila 2009. godine

Sud u Rusiji oporbenog vođu Alexeija Navalnyja proglasio je krivim za pronevjeru, javljaju svjetski mediji. Tužitelji su tražili kaznu zatvora od šest godina za Navalnyja, inače odvjetnika koji se bori protiv korupcije i poznatog blogera.

Očekuje se da će sudac presudu izreći kasnije danas na suđenju u ruskom kradu Kirovu.

Sudilo mu se za pronevjeru imovine u državnoj tvrtki Kirovles u središnjoj Rusiji, a koja se dogodila 2009. godine. Navalny tvrdi kako se radi o montiranom procesu koji je naredio Vladimir Putin kako bi ga utišao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije