Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokojni diktator

Ruska tvrtka novo alkoholno piće nazvat će po Gadafiju

gadafi
AFP/PIXSELL
23.11.2011.
u 18:40

Aleksandrovi podrumi inače proizvode alkoholna pića i sa slikom kubanskoga revolucionara Che Guevare.

Ruska tvrtka Alexandrovy Pogreba (Aleksandrovi podrumi) u Rusiji će proizvesti i prodavati alkoholno piće koje će nazvati po pokojnome libijskom diktatoru Moameru Gadafiju, javljaju u srijedu strani mediji.

Tvrtka, koja je inače najveći ruski proizvođač i uvoznik likera i votke, zatražila je registraciju zaštitnog znaka "Commendatore Muammar" od državnog ureda za patente Rospatent. Kako prenose mediji, spomenuta ruska tvrtka vijest još nije potvrdila, ali ni demantirala. Aleksandrovi podrumi inače proizvode alkoholna pića i sa slikom kubanskoga revolucionara Che Guevare.

Da korištenje imena slavnih političara dobro prodaje alkoholna pića, najbolje pokazuje primjer votke Putnike koja je, nazvana po ruskom premijeru i bivšem ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, samo godinu dana nakon što se 2003. godine pojavila na ruskom tržištu postala najprodavanija ruska votka.

Komentara 2

Avatar puky
puky
19:26 23.11.2011.

... a što bi mi po mesiću mogli nazvati ? ... ništa osim veleizdajnika mi ne pada na pamet ... strava ...

SR
s☺r@n
17:39 24.11.2011.

Tko se sjeća votke Gorbačov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije