Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kurilski otoci
Povratak na članak

Rusija će na Kurilima graditi dvije vojne baze

"Planiramo izgraditi 392 objekta" na otocima Iturupu i Kunaširu, sjeverno od Japana, rekao je Šojgu u prigodi susreta s ruskim vojnim vrhom

Komentari 6

BO
bozzika
14:39 01.12.2015.

ja bi se iso borit za ruju,po meni jedini politicar s mudim.. za pisao koji radi.Da je nama takav vodja svicarci a i svi ostali bi kaskali za nama 300 godina a ne obratno.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:33 01.12.2015.

Izgubiti rat ima svoje posljedice, jedna od kojih je I gubitak nekog teritorija. Njemacka je isto to naucila. S obzirom da je II svjetski rat navodno zavrsio 1945 godine Japanci bi ako zele povratak suvereniteta prvo trebali pokazati izlazna vrata Amerikancima koji im okupiraju glavna 4 otoka (Honshu, Hokkaido, Kyushu i Shikoko) na kojima je cjelokupna Japanska populacija. Kurili su nenaseljeni, za njih ce nakon toga biti lako.

VL
MA
marsovac
14:08 01.12.2015.

nista novoga, oteli polovicu poljske (hitler staljin pakt) i isto tako uzeli kurile japancima iako nisu kotovo nista ratovali sa japancima..........................to su rusi, a sad ce njihovi .guzicari srbi u forumu tuci minuse i pisati gluposti sto odgovara nihovome poznavanu "historije" i njihovoj inteligenciji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.