Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirijski grad
Povratak na članak

Rusija: Američki zrakoplovi bombardirali su Alep u srijedu

TASS je prenio izjavu glasnogovornika ministarstva obrane koji je rekao da su dva američka borbena zrakoplova A-10, koji su letjeli iz Turske, bombardirali Alep

Komentari 35

DI
dokazano.istinito
13:39 11.02.2016.

da da rusi i za vukovar kazu da su amerikanci srvanili vukovar sa tlom , a da je srbija samo htjela da brani jugoslaviju rusi lazu kao i srbi

VL
DI
dokazano.istinito
13:45 11.02.2016.

sacuvaj nas Boze od srba i rusa,jer ne samo da lazu nego i kada nas ubijaju to poricu i krivicu prebace drugome

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:13 11.02.2016.

kad su to amerikanci poštivali ljudska, pa i sva ostala prava? nikada. oni su nešto posebno, vele američki predsjednik 'iznimna zemlja'. zadnji je tako govorio hitler, al eto, u ovom svijetu silnih medijskih sloboda nije se našao nitko tko bi bi usporedio hitlerov govor 1933-e sa obaminim 2015-e. jako puno sličnosti, izraza naročito. uostalom, jel sirija dozvolila americi da vojno djeluje na njenom teritoriju? što kaže povelja un-a po tom pitanju? jel to narušavanje suverenosti i teritorijalne cjelovitosti zemlje? samo nemojte spominjati ukrajinu, ruse. jer onda imam prije toga kosovo, zapadnu saharu (veza polisario) i tako dalje. mada ne treba dalje od izraelske okupacije dijela sirije, jordana, uopće ni ići. ako su amerikanci sa 100 zemalja potpisali ugovor kojim su zaštitili usa plaćenike od kaznenog progona i izručenja, onda nemamo mi što amerikancima vjerovati. voilite ih kako vam drago, al kad vam nešto naprave, i vi ništa neće moći, šutite. ili bolje, poljubite ih, ipak su vam oni najveći prijatelji. kad odbace bombu u jadran, klicajte od radosti, i vičite kako to dobro utječe na turističke rezultate. o otrovima nećemo.

VL
ST
stomugromova
12:14 11.02.2016.

U Kandaharu nisu mogli nikog optužiti kad su gađali bolnicu " Liječnici bez granica".Neoliberalni korporativni fašizam je najgore smeće koje je ljudska anticivilizacija ikad iznjedrila.Namjerno gađaju bolnice i onda druge oprtužuju . Korporaciju USA vode bolesni psihopati i serijske ubojice.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:10 11.02.2016.

S obzirom da Rusi imaju potpuni nadzor nad nebom iznad Sirije znaju tocno tko leti I gdje leti. Americka tvorba ISIL je pred raspadom I gospodari kaosa primjenjuju stari trik "false flag operation" vidjen vec bezbroj puta. Pokusavaju ponovno isprovocirati vlastiti ulazak u rat kada njihovi puleni iz ISIL-a podrzani vehabijama iz Turske I Saudijske Arabije nisu uspjeli.

VL
Avatar EU?
EU?
14:51 11.02.2016.

PODMEĆU BOMBE RUSIJI: Američki avioni bombardovali Alepo? .......... Američki avioni bombardovali su sirijski grad Alepo, objavilo je danas rusko Ministarstvo odbrane, uz napomenu da je Pentagon kasnije objavio da su napad izveli avioni ruske avijacije. .............................. TASS je citirao portparolaarola ruskog Ministarstva odbrane koji je rekao da su dva američka aviona tipa „A-10“ juče poletjela iz Turske i bombardovala objekte u Alepu. ....................... Portparol ruskog Ministarstva odbrane rekao je i da je portparol Pentagona optužio Rusiju za jučerašnje bombardovanje dvije bolnice u Alepu.

VL
DU
Deleted user
14:46 11.02.2016.

Upravo ovo procitah, pa se pitam zar nisu sankcije rusiji, kako pa sad ovi USronje razocarani sto im rusi vise ne kupiju soju i kukuruz......"The United States Embassy in Moscow has expressed disappointment over Russia’s decision to impose temporary restrictions on imports of American corn and soybeans".

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:25 13.02.2016.

A-10 ??? Ak ne znate to je jurišni zrakoplov za neposredno gađanje ciljeva na zemlji, vrlo spor i zapraf je jako smješna ova ruska verzija. Ne kužim kaj su htjeli reć il su na zemlji pogodili nekaj kaj ni trebalo pa sad optužuju Amere ?!

VL
Avatar mason
mason
17:20 11.02.2016.

Od kada je Putin donio s400 americki avioni tamo ne lete,tako da su Rusi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.