Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOTIČNA ATMOSFERA
Povratak na članak

Rušenje Bandića samo je solo igra Andrije Mikulića?

HDZ nema kandidata za Zagreb pa rušenjem ne bi ništa postigao

Komentari 25

BE
berogrga
13:07 03.12.2016.

Hdz komplicira s ovim Mikulićem, a imaju Brunu Esih koja može mobilizirati veliki broj birača za hdz u Zagrebu. Ovaj Mikulić ako bude kandidat HDZ-a će proći očajno na izborima, ali problem je što bi i HDZ kao stranka mogla stradati, trebaju misliti i na skupštinu. Od Švaljek će bolje proći i Mrak Taritaš i sdp-ov kandidat, a Bruna Esih kao kandidat HDZ-a bi prošla bolje na izborima od svo troje. HDZ ima povijesnu priliku da napravi veliki rezultat u Zagrebu, a bez veze si kompliciraju stvari.

VL
RA
ravdro
13:03 03.12.2016.

U kampanju se ne ulazi rušenjima i negativnom kampanjom. HDZ treba podržati proračun, je novi ZG proračun omogučava tri puta više novca za mjesnu samoupravu, a HDZ-u to itekako odgovara. HDZ treba podržati Brunu Esih i napravili bi sjajan rezultat u Zagrebu. Negativna kampanje ne vodi ničemu.

VL
RA
ravdro
12:48 03.12.2016.

Bandić pobjeđuje uvjerljivo na lokalnim izborima u Zagrebu! HDZ, ako kandidira Brunu Esih, ima veliki potencijal za drugi krug i dobar rezultat HDZ-a za skupštinu i mjesnu samoupravu. Švaljek nema šanse, ona se pokazala kao lijevo-liberalni kandidat, a ako se Pernar kandidira, gricka biračko tijelo od Švaljek, zato su nervozni u kutu Švaljek i prozivaju Pernara. Tu su još kao predstavnici lijevo-liberalne politike Mrak Taritaš i SDP kandidat. Švaljek može uzeti maksimalno 10 do 15% koliko je uzeo i Ferdelji na zadnjim izborima, čak mislim i da će osvojiti manje od Ferdeljia. HDZ treba stati iza Brune Esih i bez problema će izboriti drugi krug. Istina je da Bandić uzima velik dio tzv. desnih glasova, ali on Bandić osvaja i velik dio lijevih glasova kad su lokalni izbori u pitanju. Kod Bandića se radi o jednom miksu glasova, a to je specifično samo za njega, to bi htjela i Švaljek, ali koliko vidim za njenu politiku se hvataju većinom ljevičari.

VL
UN
una1
13:06 03.12.2016.

Tko vjeruje da je to solo igra Mikulića, ja ne vjerujem.

VL
Avatar sv.ilija
sv.ilija
21:18 03.12.2016.

Ovaj bandiću nemože pera odbit

VL
Avatar dobry
dobry
16:24 03.12.2016.

Ovo bi mogla biti točka na "i" u konačnom obračunu sa glavnim igračima hercegmafije...Konačno!

VL
KA
kajinx
17:25 03.12.2016.

Bandić dokazuje svakim danom koliko mu je stalo do Hrvatske. Sve ove godine uporno štiti i ne mjenja ime TMT u Kazališni trg.

VL
LE
Lenovo34
10:05 03.12.2016.

Bolnice propadaju i propuštaju krovišta, urbanistički planovi su katastrofalni, promet je u kolapsu, a i dalje vlada pogodnost, korupcija i kriminalne građevinske mafije !

VL
DU
Deleted user
11:04 03.12.2016.

Pravo pitanje je dali će grad Zagreba dobiti poštenog gradonačelnika na tom položaju?

VL
DO
doktorica
13:03 03.12.2016.

super mi je da imamo gradonačelnika koji je bio u zatvoru,javno osramoćen,ali i dalje obnaša tu dužnost!Tu smo valjda prvi u EU!

VL
WU
wuggibiba
18:24 03.12.2016.

Bandic se drzi Zagreba i zubima i noktima, jer ako izgubi izbore, ceka ga Remetinec. Osim toga morati ce vratiti 4,5 mil. eura, koje je pohranio u Reifeisen banci u Austriji, na ime supruge Vesne. (2011 god.) Provjereno!!!!

VL
RP
rpzagreb
15:27 03.12.2016.

Hzd ima priliku maknuti Bandića i ako to ne učine pokazati će da su isti kalkulanti, politički beskarakterni i neuvjerljivi kao i svi političari. Ustvari ovdje nisu bitni niti hdz niti sdp već samo građani koji godinama trpe cirkus jednog čovjeka u gradu. Raspolaže samovoljno milijardama, radi što hoće, gradi što i gdje mu se prohtje a nikome nije odgovoran. Iz tih razloga treba izaći iz te zone sumraka što je prije moguće. Bilo je više nego dosta u svakom smislu te riječi.

VL
ER
eragram
14:33 04.12.2016.

Izbori za Gradonačelnika važni su koliko i za Garadsku skupštinu, Vijeća Gradskih četvrti i Vijeća Mjesnih odbora. Zbog neprepoznatljivih kandidata za Gradonačelnika i za Garadsku skupštinu na prošlim izborima HDZ je upropastio odlične rezultate za Vijeća Mjesnih odbora i Vijeća Gradskih četvrti gdje je osvojio 25-30% svih glasova. Ako ponove grešku ponoviti će se ista priča. Stoga HDZ mora imati svog jakog kandidata za Gradonačelnika i jaku listu za Gradsku skupštinu - Sinrgija s dobrim rezultatima HDZ-ove Vlade može u tom slučaju ojačati pozicije HDZ-a u Zagrebu.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
15:40 03.12.2016.

jednom rjećju ovo i ovakve izjave samo pokazuju da je pojedincima prvo što im padne na pamet vrjednije nego li ponajprije dogovor s ćelništvom stranke i kad tako lupetaju o ovakvim stvarima pitanje je onda što im je ustvari na pameti bila ona izjava toćna ili netoćna no moramo se složt da je politika nepredvidljiva i kkkk gdje i najveći neprijatelji ponekad gledaju da se udruže da sruše trećeg radi svojih interesa pa ko voli nek izvoli i nek politićari melju svoje al je upravo suprotna istina to da koliko god su mu metali klipove pod noge andić ih je uvjek pobjeđivao i to samo dokazuje da je narod ipak više uz njega nego li uz pojedine stranke .svidjelo ese to kom ili ne i po mojemu ako li se kandidira opet bit će uvjerljivi pobjednik ili da stavi nekog ko li će po njegovom kalupu radit a t je daj nešto i narodu i evo ti više od pol sigurnosti što li je s dugima upitno jer po mom oni bi najrajše lovu djelili za voje potrebe ili potrebe krpanja i prikazivanja sebe i svoje vlasti dbrom dok ih je za narod sve manje briga i o tom se tu radi moš pljuvat koliko god hoćeš o nekom kao što se tu radi al al ne vidim baš velike koristi u tom kad se poslije dokaže da nema presuda u takvim slućajevima ili je pametniji od njih sviju pa mu nemogu niš dokazat što se i pokazuje koliko li je samo prijava bilo a rezultat nula nula i toćka sve pda u vodu

VL
DA
darwil
11:05 03.12.2016.

Pa najbitnije je da bi rušenjem Bandića svi pošteni zagrepčani imali korist.Nevažan je HDZ i Mikulić.Sandra Švaljek je spas za Zagreb.

VL
AN
ANTIFA
11:59 03.12.2016.

Osnovna je greška DORHa i USKOKa što su Bandića hapsili zbog gluposti tipa službeni auto i zapošljavanje preko veze tako da su samo dali šlagvort njegovim pulenima da se pozivaju na "politički proces". Broj koruptivnih radnji i milijunskih malverzacija je toliki da bi u SADu dobio nekoliko doživotnih robija. Prisjetimo se samo nekoliko: "zlatni Wc", pročistač otpadnih voda, Sopnica Jelkovec, nekoliko stotina prenamjena gradskog zemljišta, zamjene zemljišta na štetu grada Zagreba, penthouse od pola milijuna eura, 500 umjetničkih slika, nekoliko apartmana i vikendica, "nadstrešnice" preplaćene nekoliko desetaka puta, i tako dalje i tako dalje....Iole ozbiljnija krim policija bilo koje države ovdje ima materijala koliko hoćeš. Osim u korumpiranoj državi zvanoj Hrvatska

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.