Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski mediji
Povratak na članak

'Rušenje aviona imat će snažne posljedice, no neće dovesti do rata'

Svi svjetski mediji u prvi plan stavljaju oštru izjavu Vladimira Putina kako je tim činom Turska zabola Rusiji nož u leđa

Komentari 7

ML
Mlakar
12:42 25.11.2015.

rusi i mula iranci kordciniraju naoruzanjem,brane diktatore, a i pomazu se obostrano u nuklearnom programu..rusija naoruzava iran i sa s 30o raketnim sustavom...turska ima vise prava da se mjesa u siriji nego rusi,rusi brane basara asada i mula irance,a turskaa brani turkmene i oporbu u siriji,,,ukraina tadjikistan,dagistan i uzbekista ne slazu se rusijom, a ni gruzija

VL
ML
Mlakar
13:13 25.11.2015.

rusiji je cilj ..jedino geostratesko mjesto sirija, i jacanje irana.....to je opasno po cjeli svijet

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:35 25.11.2015.

Ovo je dvolicna politika Turske I Amerike u Borbi terorista koji su nastali PO Americkoj I Turskoj vanjskoj politici.

VL
Avatar Bordeaux
Bordeaux
12:20 25.11.2015.

Mir prije svega. Svijet nikad nije bio bliži ratu. Saveznici razjedinjeni. Umjesto da budu pozitivni I da rade na očuvanju stečene kulture I tehničko tehnološkog napretka oni su razjedinjeni. S jedne strane imamo nas obične male ljude koji se bojimo da nam ne odrežu glave. S druge strane imamo Rusiju koja je uvredila Tursku jer su I'm bombardirali I uništili priliv nafte od ISa I Barak Obama Huseina koji gradi svoj imiđ sa Turcima, Saudijskom Arabijom I neposredno naoružava IS. Eto tako je a da je dobro nije jer naša EU madam Angela radi isto što I Obama. Ako budemo morali prepustit naše domove IS-u ostaje nam da mi EU narodi postanemo imigranti u pravu Sibira .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.