Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radioaktivna?

Rupa na cesti otkrila zabrinjavajuću boju vode... zelenu

voda u phili
Steven Reitz Reddit
19.06.2013.
u 19:27

Rupa nasred ceste nije ono što je zabrinulo stanovnike Philadelphije, nego fluorescentno zelena tekućina koja se nazirala iz rupe

Nasred ceste u Philadelphiji stvorila se rupa... i to ne bi bilo ništa čudno da se iz nje nije pojavila i fluorescentna zelena tekućina, piše NBC San Diego.

Jedan stanovnik tog područja, Steven Reitz, uslikao je ovu neobičnu i zabrinjavajuću pojavu, te postavio sliku na jednu društvenu mrežu. Slika je ubrzo postala pravi hit.

Korisnici Reddita nagađali su kako je sigurno riječ o nekoj sceni iz serije "The teenage mutant ninja turtles", ali, šalu na stranu, i pribojavali se da tako izgleda radioaktivna voda.

Misterija je ipak na kraju otkrivena. Iz Philadelphijskih voda poručili su kako je voda zapravo čista, te da je obojena bezopasnom bojom za hranu. Naime, vodu su obojili radnici kako bi lakše pratili trag i saznali zašto je došlo do stvaranja rupe.

>>Iz spremnika u Fukushimi iscurila radioaktivna voda

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije