Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD POPOVAČE

Rumunjka vozila autocestom u suprotnom smjeru pa izazvala nesreću

autocesta
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.05.2016.
u 12:49

Utvrđeno je da nisu bili pod utjecajem alkohola te su vozaču kamiona konstatirane lakše ozljede, a vozačici teške tjelesne ozljede

Vozeći automobil autocestom Zagreb-Lipovac u suprotnom smjeru, 36-godišnja državljanka Rumunjske jučer je izazvala prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđena. Njena vožnja u suprotnom smjeru trajala je 20-ak minuta te se nije zaustavila na zvučne i svjetlosne signale koje su joj iz službenih vozila davali policijski službenici koji su krenuli za njom.

Uslijed ovakve vožnje kod Popovače je sa svojim vozilom udarila u prednji dio kamiona s prikolicom, bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz smjera Zagreba upravljao 22-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Nakon udarca oba su vozila sletjela van kolnika u kanal te su zbog zadobivenih ozljeda vozači prevezeni u sisačku Opću bolnicu.

Utvrđeno je da nisu bili pod utjecajem alkohola te su vozaču kamiona konstatirane lakše ozljede, a vozačici teške tjelesne ozljede, koje nisu opasne za život te je zadržana u bolnici. Nakon njenog otpuštanja iz bolnice policija će u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provesti daljnja istraživanja.

>> Autocestom između Zagreba i Karlovca automobil vozio u suprotnom smjeru

>> Na Fejsu pitao Vladu: Zašto premijer vozi u suprotnom smjeru?

Komentara 3

OB
ObrenM
13:09 13.05.2016.

Vidjeti ce mo dali ce lu djakinja dobiti zatvorsku kaznu-obzirom da nije iz Hrvatske.

IB
istina_boli
17:20 14.05.2016.

Jest luda, ali baja ju s j e b o. A mislila je da je vec stigla u Britaniju.

NE
nemaime
07:35 16.05.2016.

Ni je ni cudno iz kakve drzave dolazi,da je usla u kriv smjer auto-ceste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije