Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća Marokanka

Ruby: Berlusconi mi je dao 7000 eura, ali nije bilo prostitucije

ruby, berlusconijeva ljubavnica (1)
Foto: AP/PIXSELL
1/6
16.01.2011.
u 09:19

Kazna za Berlusconija, bude li osuđen, mogla bi iznositi i do 15 godina zatvora.

Karima El Mahroug – marokanska djevojka izazovnoga izgleda koja je u središtu pažnje zbog istrage koju vodi tužiteljstvo u Milanu protiv premijera Silvija Berlusconija vezane za njegove odnose s njom dok je bila maloljetna – nadimak Ruby koji dolazi od izraza “Rubacuori” (Kradljivica srdaca) dobila je jer privlači muškarce.

Iako ima tek 18 godina, njezina je biografija već vrlo opširna. Podrijetlom je iz šesteročlane marokanske obitelji koja već sedam godina živi u mjestu Letojanni, na Siciliji. Njezin otac ima 56 godina i prodavač je na cesti, a majka kućanica ima 43 godine. Ruby je najstarija od četvero djece. Stariji brat ima sedam godina, sestra šest godina i mlađi brat tri godine. U njihovu stanu na periferiji mjesta Letojanni sada nema nikoga. Rubyna je majka s troje djece otišla u Maroko, a otac je u bolnici. Mještani kažu kako je Ruby uvijek izgledala starije. Nakon što je završila osnovno obrazovanje nije htjela više ići u školu, te je kao 14-godišnjakinja otišla iz obiteljskog doma. U travnju 2008. bila je povjerena jednoj obitelji u Messini odakle je odmah pobjegla. U rujnu 2009. policija ju je ponovno zaustavila, ovoga puta u Genovi, te je bila povjerena jednoj zajednici za skrb maloljetnika, odakle je ponovno pobjegla. Više puta je i prijavljena zbog krađe, ali je oslobađana kao maloljetnica. U veljači 2010. pobjegla je u Milano.

Tamo je kraće vrijeme živjela s 33 godišnjim muškarcem. Veza je prekinuta jer je dečka, kako je ispričala, vidjela s drugom u krevetu. Ruby je po milanskim noćnim klubovima plesala trbušni ples, a 27. svibnja 2010. uhićena je zbog krađe. S obzirom na to da je za njezino oslobađanje iz pritvora intervenirao Berlusconi, slagavši da je ona nećakinja egipatskog predsjednika Mubaraka, na vidjelo su izišli i detalji o njihovoj vezi. Berlusconi je navodno imao seksualne odnose s Ruby, kada je ona imala 17 godina, u vili u Arcoreu pokraj Milana 2010. Navodno je 14 djevojaka bilo na vikend večerama od veljače do svibnja 2010., a na jednoj je, 25. travnja 2010. bio i ruski premijer Vladimir Putin.

Djevojkama je Berlusconi davao na korištenje stanove u četvrti Milano 2, koju je izgradio sedamdesetih godina. “Moja krivnja je što Berlusconiju nisam rekla istinu o godinama koje sam imala. Silvio je, međutim, kriv što pušta da mu u kuću ulaze osobe koje i ne poznaje. Nije riječ ni o kakvoj prostituciji. Silvio mi je dao 7000 eura samo zato jer sam to od njega tražila kao pomoć za nalaženje posla. Ostalo su sve izmišljotine”, izjavila je Ruby tužiteljima koji su je dosad ispitali 23 puta. Za Berlusconija kaže da je privatno nesretan čovjek. Ruby trenutačno ima dečka Lucu i nada se karijeri na televiziji. Otkako je postala poznata zbog slučaja s Berlusconijem gostuje u diskoklubovima. Za jedan dolazak u diskoklub plaćena je 5000 eura. Jer, kada se objavi da će Ruby doći u neki lokal – onda je zajamčen dolazak mnogih, pa i novinara i fotoreportera, a reklama za diskoklub je zajamčena.

Komentara 27

GO
golo
04:18 17.01.2011.

prostitutka kaze da nije bilo prostitucije, a kaj su onda delali, bas je to dobro, bas sam se nasmijehnuo, svasta

OB
-obrisani-
04:55 17.01.2011.

Berlusconi, pa ti si budala nad budalama. Lijepo odes na Date on Line stranice, \"Plenty of Fish\", i imas besplatno sve. Privatnost zagarantirana sa curama iz cijelog Svijeta,Amerikanke, Kanadjanke, Italijanke, pa cak i nase Hrvatice

OB
-obrisani-
11:31 16.01.2011.

Pa zar to NIJE U KURANU --ZABRANJENO,ahahhhahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije