Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za Antonijom

Ronioci pretražili akumulacijsko jezero kod Bilišana, nema tragova

pretraga (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
Autori: ,
26.06.2011.
u 09:45

U Bilišane je policija, podsjetimo, došla još prije pet dana kada je pretražila kuću strica Dragana Paravinje

Oko 9.30 sati policija je ogradila područje prema akumulacijskom jezeru Bilišane gdje 5 ronioca pretražuje jezero između Bilišana i Muškovaca koje se nalazi samo stotinjak metara od kuće koju je koristio Dragan Paravinja.

Istovremeno  nekoliko ronioca pretražuje i kanal prema akumulacijskom jezeru.

U Bilišane je policija, podsjetimo, došla još prije pet dana kada je pretražila kuću strica Dragana Paravinje a u kojoj je živio osumnjičeni vozač.

Policija je u potrazi za sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić pregledala i druge kuće u zaseoku Paravinje u kojem je osim Dragana živjelo još dvoje staraca, a pretraženo je i okolno područje.

Nešto prije 12.30 sati ronioci su završili pretragu i napustili područje uz akumulacijsko jezero.

Ronioci i na jezeru Brljani na rijeci Krki

- Naši službenici, interventni policajci, ronioci i drugi danas tijekom čitavog dana tragaju za tragovima i kod jezera Brljani na rijeci Krki, s obzitom da preko tamnošnjeg mosta vodi cesta od Drniša porema Kninu. I dalje se istražuju drugi nalazi prikupljeni u istrazi proteklih dana - kaže Marina Mandić iz MUP-ova Odjela za odnose s javnošću.

U prvom dijelu dana, koliko je poznato, potraga nije donijela neke tragove koji bi upućivali na slučaj nestale 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić. Pretragu su na istom mjestu, uokolo strme zavojite ceste u kotlini u kojoj se nalazi jezero s gusto obraslom obalom, dan ranije su obavljala i 23 pripadnika HGSS-a pomognuta dvama psima tragačima, no također nisu našli ništa sumnjivoga što bi moglo biti vezano uz ovaj slučaj.

- Za danas, ako nas ne pozovu, nemamo predviđenu nikakvu daljnju potragu. Analiziramo jučer prikupljene podatke - kazao je Anton Vukičević, voditelj šibenske podružnioce HGSS-a.

Komentara 16

MO
mozel
11:49 26.06.2011.

Tuga i zalost za nesretne roditelje sa nadom iscekivanja.

JJ
jjoli729
12:19 26.06.2011.

Mislim da je greška šta misle da je on nju vozia šleperom tamo di je uočljiv jedino ako policija ima neke druge podatke o još nekom drugom manjem vozilu. Isto tako sumnjam da je dugo vozia od mjesta stopiranja jer je ona sigurno pružila otpor kad je vidila da je ne vozi do odredišta. Po meni se ona nalazi na nekom sporednom prohodnom putu gdje je on moga sklonit kamion od očiju prolaznika. Najsritniji bi ja bio da mi svi grješimo i da je ona živa.

VE
Velikogoričan56
11:12 26.06.2011.

Dobro je da policija ne odustaje i da se trudi, ali lose je sto ocito nemaju sustava, nego tapkaju na slijepo. Nadajmo se da ceslucaj dotjerati do kraja, a onda i da ce sud odraditikorektno svoj dio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije