Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak bivšeg ministra

Rončević na štakama došao na glasovanje u Sabor

rončević
Arhiva VL
02.10.2009.
u 14:12

Dogovorili smo se u Klubu zastupnika da danas dođem, a dolazit ću kad god bude potrebno. Još uvijek mi traje liječenje, a u drugoj polovini listopada ima prvu kontrolu - kazao je Rončević.

Bivši ministar obrane Berislav Rončević danas se na štakama prošetao kroz Sabor. On je, naime, prije dva tjedna operirao potkoljenicu na KBC-u Zagreb, zbog čega je prije nekoliko tjedana USKOK odgodio razgovor s njime.

Poznato je da je Rončević pod sumnjom da je oštetio državu kupnjom vojnih vozila izravnom pogodbom od tvrtke Eurokamion. Na radnom se mjestu danas pojavio prvi put i to zbog glasovanja. 

- Dogovorili smo se u Klubu zastupnika da danas dođem, a dolazit ću kad god bude potrebno. Još mi uvijek traje liječenje, a u drugoj polovici listopada imam prvu kontrolu. Malo je kompliciranije nego što sam se nadao - kazao je Rončević.

Prijelom je, inače, zaradio na nogometnoj utakmici, no to ga, kaže, neće udaljiti od omiljenog sporta.

Ključne riječi

Komentara 12

TH
thevoice
15:46 02.10.2009.

uskok odgodio razgovore ? zar bivsi ministar govori ustima ili nogama ?

OB
-obrisani-
15:49 02.10.2009.

Dajmo mu još koju medalju za ovo \"pojavljivanje\"...

DO
doktorica
15:09 02.10.2009.

Nije li malo prestar za nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije