Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polančecovo pismo

Rončević: Očekujem da VNS ispita i moj slučaj

Rončević
Jurica Galoić/PIXSELL
02.06.2011.
u 20:38

Bivši ministar Berislav Rončević komentirao je za Novu TV tvrdnje Damira Polančeca.

- Ako je točno ono što je Polančec napisao u svom pismu, bilo bi dobro da je o tome progovorio odmah kad je dobio ta saznanja. Meni ne treba ničija naglo probuđena savjest i definitivno mislim da je ovdje bilo puno nedopuštenih radnji, komentirao je za Novu TV bivši ministar Berislav Rončević tvrdnje Damira Polančeca da se o slučaju Kamioni raspravljalo i u Banskim dvorima te da su osobe, koje to nisu smjele, raspravljale o Uskočkom predmetu.

>>Polančec: Nema dvojbe da se policija konzultirala s vrhom HDZ-a

- Vrlo je neugodno iz medija saznati da se o jednom pravosudnom predmetu raspravljalo na mjestu gdje se ne smije raspravljati - dodao je Rončević, te istaknuo kako očekuje da i Vijeće za nacionalnu sigurnost (VNS) ispita ovaj predmet.

Na pitanje novinara misli li da će se Vijeće uopće htjeti baviti njime, bivši ministar je kratko rekao: Ne znam zašto bi se bavilo Linićem, a ne bi se bavilo Rončevićem.

>>Cijeli tekst pročitajte ovdje

Komentara 18

OB
-obrisani-
21:26 02.06.2011.

Lijepo je biti politicar, nakon 4 godine u politiki ti ljudi vise nemaju ekonomskih problema . . . - Onaj Koji vjeruje Samo u Ono Sto možemo opaziti s našim osjetilima vrlo JE ograničena osoba Tri stvari se ne mogugu dugo skrivati: sunce, mjesec i istina. - Duša je aktivni element i nije sačinjena od materije Ja sam Duša ( to je svjesnost o sebi i svom postojanju \'Trebaš znati da je ono što prožima cijelo tijelo neuništivo. Nitko ne može uništiti neuništivu dušu.\' \'Duša se nikada ne rađa niti umire. Nije nastala, ne nastaje i neće nastati. Nerođena je, vječna, uvijek postojeća i prvobitna. Nije ubijena kada je tijelo ubijeno.\' \'Kao što osoba oblači novu odjeću, ostavljajući staru, duša prihvaća nova materijalna tijela, napuštajući stara i beskorisna.\' \'Nikakvo oružje ne može sasjeći dušu. Vatra je ne može spaliti, voda smočiti, ni vjetar isušiti.\' \'Ta osobna duša ne može se slomiti, rastopiti, spaliti ili isušiti. Vječna je, svuda prisutna, nepromjenjiva, nepokretna i vječno ista.\' Pozitivno prisutan

SA
sargu123
21:34 02.06.2011.

Berislave Rončeviću, po izrazu tvoga lica vidi se da nisi baš previše inteligentan čovijek. Zato su te i primili u HDZ , s namjerom da ti prikvače neku od njihovih financijskih nepodopština. Uspjeli su, obzirom na tvoju inteligenciju to i nije bio neki problem. Sad se ti lijepo koprcaj u d**ku što si ga i sam svojim izjavama \"učinio\" a mi ćemo se slatko smijati. Kako tebi tako i tvojoj obitelji !

OB
-obrisani-
09:44 03.06.2011.

svi smo mi...Rončević.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije