Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU ČESTITALI

VIDEO Romantika u zraku: Kapetan zrakoplova Air Serbia neobičnom objavom iznenadio putnike

Foto: Air Serbia
30.12.2023.
u 11:06

Romantična i neobična prosidba u zraku uz pomoć kapetana Air Serbije. Sudjelovalo je i osoblje na letu uz šampanjac i čestitke paru.

U neobičnoj romantičnoj gesti usred leta između Beograda i Pariza, mladi Jakov iz Srbije iznenadio je svoju djevojku Minu prosidbom uz pomoć kapetana Air Serbije. Kapetan je neočekivano prekinuo let kako bi objavio sretnu vijest putnicima, najavljujući kako Jakov ima važno pitanje za svoju djevojku Minu.

Srećom, Jakov je dobio pozitivan odgovor od Mine, a osoblje na letu dodatno je uljepšalo trenutak čestitkama i šampanjcem. Snimka ovog neobičnog događaja podijeljena je na društvenim mrežama, gdje je brzo postala hit s više od 14 tisuća lajkova na Instagramu.

VIDEO Navijači i dalje pamte Pelea: 'Čim smo sletjeli, odmah smo ga došli vidjeti. On to zaslužuje'

Ključne riječi

Komentara 6

LE
lector2corrector
11:46 30.12.2023.

veće je iznenđenje čitati ekavicu i posebno saznati kako je kapetan prekinuo let. Ima li tu logike? Slobodno brišite komentar, znam da vam smeta. Nije prvi.

OL
OldybutGoldy
16:05 30.12.2023.

Kapetan je neočekivano prekinuo let.... Jel se srušio ili spustio. Inaće nije mogao prekinuti let...!

Avatar Castro
Castro
12:20 30.12.2023.

Autoru, zašto si bez imena i prezimena .. pa vesti su fenomenalne, ovo je tvoja minuta. Divne vesti .. vjerovatno si pozvan na slavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije