Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kućni pritvor
Povratak na članak

Roman Polanski možda ipak neće biti izručen SAD-u zbog silovanja

Odvjetnici poznatog redatelja zatražili su da ga sud u Los Angelesu osudi u odsutnosti

Komentari 8

Avatar trunchbull
trunchbull
14:52 07.01.2010.

Marsijanac Upravo tako. Apsolutno potpisujem tvoj prethodni post.

VL
SM
sudo.m
13:54 07.01.2010.

Kada ja napisem da se na Zapadu ovakvi zlocini guraju pod yepih,neki pojedinci me proglase mrziteljem Katolicanstva.Nije li ovo jedan od dokaza + njegov Promi Bonus!!! Vise od 30 g. se takav zlocin zataskava,to u \"zaostalim\" Islamskim Zemljama nebih tako proslo.

VL
OB
-obrisani-
14:36 07.01.2010.

Deportirati ga u SAD i neka mu se sudi, pa nije valjda ovaj pedofil iznad zakona?

VL
OB
-obrisani-
14:38 07.01.2010.

1977, cionist Roman Polanski je prevario ,drogirao ,svukao do gola ,silovao a potom sodomizirao 13-godisnju djevojcicu iz 7-dmog razreda osnovne skole.Ponudio je djevojcici sampanjac ali je ona odbila govoreci kako to uzrokuje napad astme.Ipak je nju uvjerio da popije .Postoo je dobila napad on joj je dao pilulu Quaalude da joj \"bude bolje\".Prema njegovom biografu Thomas Kiernan-u: \"Polanski nije mogao razumjeti zasto bi yebava*i djecu trebalo brinuti bilo koga.On je imao sex sa djevojcicama mnogo mladjim od ove \".Polanski:\" Ja volim mlade djevojcice ,vrlo mlade\" .Sad se prisjetite njegovog sotonistickog filma \"Rosemary\'s Baby\" i ubojstva njegove mlade zene Sharon Tate od strane Charles Mansona kulta.Polanski ,taj prljavi pedofil i sotonist( nije cudo sto ga Sarkozy brani) platio je djevojcici veliku sumu kao nagodbu ali to kod suda nije proslo.Sada je pusten iz zatvora zbog \"bolesti\".Prisjetite se starca Artukovica kojeg su dovukli iz Argentine onako bolesnog.I na kraju pitanje ;da je neki Nijemac sodomizirao 13 godisnju Zidovku bi li on toliko godina zivio u Francuskoj na slobodi???

VL
OB
-obrisani-
14:56 07.01.2010.

Postoje li na ovom svijetu dva mjerila !?!?!?!?!?!? 24/12/2005 grupa od 40-tak ostarijelih Zidova priznala je na izraelskom TV kanalu 2 kako su u poratno vrijeme izvlacili stotine Njemaca na ulicu i ubijali ih a jednu povecu grupu otrovali( negoo sto ,Davidu Irwingu 3 godine za verbalni prekrsaj dok se ovi ubojice slobodno secu Tel Avivom). Europski Zidovski Kongres pokusava prijaviti iranskog predsjednika Mahmoud Ahmadinejad za podstrijekanje genocida, cudno kako NITKO nije prijavio ogavnog cionacistu Ariela Sharona(pogl;intervju iz 1956 generalu Quze Merhamu) Pod nevidjenim zidovskim pritiskom nedavno su Poljaci izjavili da su u ljeto 1941 spalili 1600 pripadnika” izabranog” naroda (kolaboratora SSSR-a i njegove tajne policije), ..premda je jos 1949 zbog toga zlocina izrecena 21 kazna, od kojih i jedna smrtna. Drzava se sada ispricala. (cudno kako se jos NITKO nije ispricao za ukrajinski Holocaust orkestriran od strane cionisticko- komunistickih koljaca). Poljski sud je zahtjevao od Izraela izrucenje Solomona Morela, masovnog ubojicu koji je vlastorucno mucio i ubio STOTINE etnickih Njemaca u poslijeratnom koncentracijskom logoru. Je li bio izrucen???? Daj ljudi nebudite smjesni!!! Postoje li na ovom svijetu dva zakona, jedan za goye ,a drugi za “izabrani “narod.Samo pitam! “Mi zivimo u rascvjetanim danima Mesije, slobodni od politickih protivnika i ubrzo(???) slobodni od sotonistickih goya”- Uriel Tal. Talmud:“Samo su Zidovi ljudi, a nezidovi nisu ljudi, nego zivotinje”.

VL
OB
-obrisani-
16:48 07.01.2010.

Gospodo, ja sam zadivljen, kako poznajete materiju o kojoj pišete. Svaka čast. I sve je istina. Ali, ni Polanskom nije lako. Najprije su ga mučili u konc. logoru, potom su mu ubili Sharon Ston s djetotom u trbuhu (monstrum Charls Mason), onda je morao snimati uspješne filomove. A onda mu se digao na djevojčicu od 13 godina. Neka plati toj ženskoj velku odštetu (na pr. milijardu dolara). To je najbolje. I to ga najviše boli.

VL
SM
sudo.m
17:08 07.01.2010.

Na Forumu postoje psihopate koje pisu bolesne \"komentare\",ali postoje isti koji pate od kompleksa manje vrijednosti pa djele + i - . Prepoznace se oni,necu ih imenovati.

VL
ĐK
đoko_krstaš
22:25 07.01.2010.

ma da, eto to je pravda na djelu za odabrane marsi klap klap klap za onaj u 14:38 h

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.