Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda

Rohatinski bio u bolnici jer ga je za ruku ugrizao njegov pas

rohatinski
Željko Lukunić/Pixsell
16.08.2011.
u 08:05

Riječ je o ozljedi ruke, koja je sada sanirana i u srijedu dolazim na posao – kratko je rekao Željko Rohatinski

Nakon što je u procurila vijest da je guverner Hrvatske narodne banke nekoliko dana proveo u bolnici, doznajemo da je na liječenju bio u KBC-u Zagreb.

Rohatinskog je, kako neslužbeno kažu iz krugova bliskih bolnici, za ruku ugrizao njegov pas, pa je hospitaliziran na odjelu kirurgije da bi primio antibiotike. Bio je u bolničkom apartmanu, a doznajemo da je liječenje proteklo bez komplikacija.

 Trenutačno se osjeća dobro pa je već danas otpušten na kućnu njegu. Rohatinski je medijima potvrdio da je riječ o lakšoj ozljedi ruke, koja je sanirana, te da se već u srijedu vraća na posao. Iz HNB-a je stiglo priopćenje vezano za njegovo zdravstveno stanje.

– Zdravstveno stanje zbog kojeg je guverner Rohatinski hospitaliziran ne utječe na njegovu radnu sposobnost i stoga smatramo da ne zahtijeva službeno i javno očitovanje HNB-a – stoji u odgovoru Ureda za odnose s javnošću Hrvatske narodne banke.

Vijest o njegovoj hospitalizaciji procurila je u javnost kada su guvernera novinari Novog lista nazvali zbog kaosa u riječkim mjenjačnicama koje su gostu iz Švicarske odbile zamijeniti franke u kune.

Ključne riječi

Komentara 69

OB
-obrisani-
10:04 16.08.2011.

Ima li mjesta za teoriju urote ? Mnoge su poznate ličnosti bile otrovane - radioktivnim čajem, otrovom za štakore, injekcijama....

NO
nonasur
10:56 16.08.2011.

Treba izdržati sva ova natezanja s idiotima iz hdza

SN
sneacker
20:20 16.08.2011.

Sjecam se tog njegovog agresivnog cucka kojeg je setao njegov sin u Sopotu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije