Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimile ih kamere
Povratak na članak

Roditelje užasnulo što su tete u vrtiću radile njihovoj djeci

Incident je otkriven nakon što su djelatnice vrtića za koji se poslije ispostavilo da nema dozvolu za rad i u kojem je svakodnevno boravilo 60-ak djece zaboravile isključiti nadzornu kameru

Komentari 3

DU
Deleted user
10:11 29.07.2014.

Neki roditelji uopće nisu zaslužili imati djecu ako nakon ovoga drže tamo djecu. A sa druge strane da su pse zlostavljali tu bi sada bilo 1000 komentara ljutitih Hrvatskih građana dvoličnjaka.

VL
KI
-KIKKI-
21:26 29.07.2014.

Treba uvesti kamere u sve škole i vrtiće jer mnogi prosvjetni radnici liječe svoje komplekse na djeci, u školama treba uvesti općenito i zbog vršnjačkog nasilja!

VL
DU
Deleted user
10:13 29.07.2014.

Strašno! Nadan se da i kod nas ne rade to isto premda. . . Osobno sam vidio, kako djecu drže da se igraju na propuhu, usred zime, a one su iz kuta pile kavu i lukale kaj se događa u prostoriji, dok su se djeci doslovno šmrklji vukli po podu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.