Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac pobjegao

Rodila 9-godišnja Meksikanka, djetetov 17-godišnji otac pobjegao

beba
Arhiva VL
06.02.2013.
u 10:44

– Tragamo za mladićem da bismo čuli i njegovu priču jer djevojčica ne shvaća što se dogodilo. Tu je riječ ili o silovanju ili o slučaju seksualnog zlostavljanja – rekao je jedan službenik tužiteljstva

Djevojčica je imala tek nešto više od osam godina kada je zatrudnjela. Otac je 17-godišnji mladić, ali ne možemo ga naći jer je pobjegao – rekla je majka djevojčice Daphne lokalnim službenicima u meksičkoj saveznoj državi Jalisco.

– Tragamo za mladićem da bismo čuli i njegovu priču jer djevojčica ne shvaća što se dogodilo. Tu je riječ ili o silovanju ili o slučaju seksualnog zlostavljanja – rekao je jedan službenik tužiteljstva države Jalisco, a prenose Novosti.

Djevojčica je rodila 27. siječnja kćer tešku 2,7 kilograma. Obje djevojčice puštene su iz rodilišta i osjećaju se dobro, ali iz bolnice su naglasili da će pratiti njihova stanja s obzirom na to da novopečena majka ima tek devet godina.

>>'Dečko je htio da pobacim, a roditelje je brinulo što će selo reći'

Komentara 7

OB
-obrisani-
11:08 06.02.2013.

A kaj reći na ovo?

VS
vstuden
12:27 06.02.2013.

a kaj reći, pa zdrvsveni odgoj u škole. aaaaaaa

KL
klubuhb1
18:05 06.02.2013.

Meksiko je jedna od dvije naj katoličkije zemlje na planetu. Pa kaj su radili popovi na vjeronauku, zar ne uče djecu da se ne seksaju prije braka. Ili bi ih trebali podučavati ovi naši sa kaptola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije