Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove optužbe

Rodić: Tužit ću Pupovca i tjerati ga do pakla dok ne istjeram pravdu

milan rodic
Anto Magzan/PIXSELL
26.08.2012.
u 22:54

Nemam nikakve veze s bilo kakvim oružjem niti mi je to ikada padalo napamet, niti sam s tim imao posla. Zbog toga i takve optužbe, tužit ću ga i tjerat ću ga do pakla dok ne istjeram pravdu van, izjavio je Rodić

Predsjednik Srpske narodne stranke Milan Rodić pobija izjave Milorada Pupovca po kojima je sudjelovao u nabavci oružja za pobunjene Srbe, zbog čega je najavio i podizanje tužbe, koju će, naglašava, tjerati ako treba i do pakla.

- Nemam nikakve veze s bilo kakvim oružjem niti mi je to ikada padalo napamet, niti sam s tim imao posla. Zbog toga i takve optužbe, tužit ću ga i tjerat ću ga do pakla dok ne istjeram pravdu van, izjavio je Rodić za HTV.

Iznio je i nove optužbe na račun Milorada Pupovca i Srpskog narodnog vijeća, komentirajući kako je tu riječ o Fimi mediji srpske zajednice. Iznio je i podatke po kojima je, tvrdi, SNV od Ministarstva regionalnog razvoja dobio 115 tisuća kuna, a iz proračunskih zaliha još 3 i pol milijuna.

- To su novci koji su se protuzakonito dodjeljivali jednoj nevladinoj udruzi koja je sebi uzela za pravo da je krovna udruga, a novce koje dobivaju koriste izričito oni, optužio je prvi čovjek Srpske narodne stranke.

Komentara 37

Avatar marnie
marnie
23:35 26.08.2012.

Pa da Josipović nam radi o glavi, mutni su to poslovi braćo, uskoro će ukinuti i Hrvate, tj. već i je, kao da ne postoje. A ovaj Rodić, kaj si ne farba brkove i kosu. Još ćemo i to morati plaćati.

Avatar marnie
marnie
23:36 26.08.2012.

Nek se svi međusobno otjeraju do pakla, ha ha, to mi se sviđa, da se međusobno potamane.

DA
Dagromis
23:25 26.08.2012.

Zanimljivo kako su se četnici u Republici Hrvatskoj razbahatili pa tuže jedni druge ! S napomenom da Pupovac kakav je da je, ipak nije četnik, za razliku od Rodića, Đakule, Livade i ostale đubradi .....! No svejedno tko je od njih što, sve to treba procesuirati, ako treba ui poslati u otadžbinu im, a nacionalnu manjinu kao takvu izjednačiti sa građanima RH ili ukinuti, ali temeljito ! A Josipovića koji je ovo omogućio i izazvao trena opozvati i objasniti mu da Srbi unatoč njegovim i željama onog đubretara od posebnog mu savjetnika Jovića (jedan od deset najutjecanijih Srba) ne može na ovaj način na mala vrata uvodi konstitutivnost Srba u Hrvatskoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije