Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIRODNI PLIN
Povratak na članak

SAD snažno podupire gradnju LNG terminala u Hrvatskoj

SAD predlaže da Europa podupre gradnju južnog koridora

Komentari 4

MA
masterYoda
23:01 13.10.2015.

O ovome slušamo vec godinama i do sad nikakva realizacija. Bit ce neki kukuriku !

VL
DU
Deleted user
23:30 13.10.2015.

Ne hvala.

VL
DU
Deleted user
23:32 13.10.2015.

Bilo bi bolje u taj prostor smjestiti ''njihove'' Sirijce.

VL
IV
ivanjoksimovic
00:56 14.10.2015.

Ja mislim da bi za Hrvatsku bila dobra izgradnja terminala. Ali: 1) Kada ce projekat krenuti u realizaciju 2) Koliko je vremena potrebno da se izgradi taj gasovod od Amerike do Evrope 3) Da li je u senatu odobren izvoz gasa iz Amerike u Evropu 4) Kada ce Amerika promeniti sopstveni ustav kako bi zajonski odobrila eksploataciju skriljaca za izvoz u Evropu 5) Da li postoje alternativni snabdevaci u slucaju da americki gas ne stigne do Evrope ... i jos mnoga pitanja, ali ovo mi prvo pada na pamet. Gas iz Azerbejdzana ili Rusije je po mom misljenju realnija opcija, ali mislim da ce nas zaobici iz politickih razloga te ce ici drugim putem ako uopste budu isli. Severni tok 2 i slicno. Zbog toga mislim da ce dodatni LNG biti izgradjen u Norveskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.