Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRAĆUJE PUTOVANJE
Povratak na članak

Rješavanje prometnih problema: Norveški projekt kakav svijet još nije vidio

Norvežanima vožnja kroz ove tunele ne bi trebala predstavljati problem budući da se u zemlji nalazi 1150 tunela od kojih je 35 pod vodom

Komentari 6

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:31 27.07.2016.

mi bi mogli ispod slovenije do Trsta treba samo 25 metara tunela

VL
MN
mate.no
16:48 27.07.2016.

Njima to ne predstavlja problem, iskustva imaju, a novaca jos vise. Neka, samo naprijed

VL
TA
taxiico
19:48 27.07.2016.

a kad je Ruza Tomasic iznijela to kao prijedlog zamjenu za peljeski most onda su je ismijavali. a stvarno tehnologija vec poznata puno jeftinije i sve mogu domaće firme odraditi i koliko otoka mozemo povezati.

VL
Avatar think pink
think pink
16:23 27.07.2016.

a kojem je to narodu "problem" voziti tunelom??? ovaj nas je "novinar" prosvijetlio da norvežanima to nije problem. ali ne kaže kome je??? možda rumunjima? ili marokancima? ili dancima? stvarno besmisleno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.