Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LOKACIJA

Rimac Energy otvorio suvremeni pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu i zapošljava nove inženjere

Rimac Energy
Foto: Rimac Energy
1/3
27.03.2024.
u 16:11

Pogon se prostire na površini od 1850 četvornih metara, a služit će kao mjesto rada brzorastućeg tima u Ujedinjenom Kraljevstvu te kao središte za tehnološko inoviranje.

Rimac Energy, pionir na području naprednih baterijskih sustava za skladištenje energije (BESS), nedavno je otvorio vrata svog novog pogona u gradu Witneyju u britanskoj pokrajini Oxfordshire. Pogon se prostire na površini od 1850 četvornih metara, a služit će kao mjesto rada brzorastućeg tima u Ujedinjenom Kraljevstvu te kao središte za tehnološko inoviranje.

Osim toga, pogon će proizvoditi sljedeću generaciju baterijskih sustava za skladištenje energije i otvoriti više od 70 radnih mjesta za visokokvalificirane zaposlenike poput inženjera, tehničara i istraživača koji dolaze iz tehnološke industrije u Ujedinjenom Kraljevstvu i same pokrajine Oxfordshire.

Nova, najsuvremenija lokacija pokazatelj je predanosti Rimac Energyja svjetskom tržištu čiste energije i naglašava suradnju njegovih timova u Hrvatskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

"Ujedinjeno Kraljevstvo oduvijek je bio predvodnik na polju tehnoloških inovacija i iznimno smo sretni zbog našeg širenja na to tržište. Ponosni smo na jačanje partnerstva između Hrvatske i Ujedinjenog Kraljevstva i pružanje podrške lokalnoj zajednici te jedva čekamo surađivati s tamošnjim inženjerskim talentima kako bismo zajedno izgradili zeleniju budućnost za cijeli planet", kazao je direktor Rimac Energyja Wasim Sarwar Dilov.

VEZANI ČLANCI:

Rimac Energy nedavno je predstavio vlastiti proizvod SineStack, otkrivši budućnost čistog i učinkovitog baterijskog skladištenja energije. SineStack je osmišljen i proizveden u Europi i dokaz je predanosti tvrtke u promicanju revolucije čiste energije i jačanju mrežne otpornosti za budućnost.

GALERIJA Pogledajte kako je Mate Rimac izgledao 2011.: Bio je bez svog zaštitnog znaka

Rimac Energy
1/31

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije