Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rijeka: Sudar autobusa i osobnog vozila

prometna
Pero Lovrović/Pixsell
20.02.2010.
u 09:18

Do nesreće u kojoj je vozač Opela zadobio teške tjelesne ozljede i hitno je, nakon što su ga iz smrskanog autobomila izvukli vatrogasci, prevezen u riječki KBC, došlo je kad se on, naglo skrećući u oštrom zavoju, zabio o prednji bok autobusa.

RIJEKA - Jutros, nešto iza 6 sati ujutro, na istočnom ulazu u Rijeku, kod brodogradilišta “Viktor Lenac” na Martinšćici, sudarili su se Opel Kadett slatinskih registracija (SL-696-N) i autobus “Autotransa” (RI-651-RC) koji je prevozio putnike.

 

Do nesreće u kojoj je vozač Opela D.Ž. (22) zadobio lakše tjelesne ozljede i hitno je, nakon što su ga iz smrskanog autobomila izvukli vatrogasci, prevezen u riječki KBC, došlo je kad se on, naglo skrećući u oštrom zavoju, zabio ravno u bok autobusa kojim je upravljao I.D. (47). Nasreću, nitko od putnika iz autobusa nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
charli
07:00 21.02.2010.

PA dobro kakve je ozljede zadobio ?? Na pocetku teksta kazete \"teske ozljede\" ,ispod slike pisete \"lakse ozljede\" ??????

SA
saniboj
09:27 20.02.2010.

Opel Kadett slatinskih registracija (SL-696-N) i autobus \"Autotransa\" (RI-651-RC) koji je prevozio putnike. Nisu se ni potrudili staviti originalnu sliku ovaj bus sa slike ima beogradske tablice. beogradske tablice.

QU
quote
08:18 21.02.2010.

na sliki mozete vidjeti auto Hrvatskih snova, Opel kadett sa felgnama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije