Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon udruge LORI
Povratak na članak

Rijeka dobila udrugu LGBTIQ+centar Druga Rijeka

Osnovana je sa željom za aktivnijim razvojem i angažmanom u području razvoja LGBTIQ+ zajednice u Primorsko-goranskoj županiji, kao i povezivanjem i umrežavanjem s nacionalnim i internacionalnim LGBTIQ+ organizacijama

Komentari 6

DJ
djurex
09:45 18.10.2014.

Sisanje novca iz proracuna i maltretiranje vecine svojim "pravima" ...

VL
DJ
djurex
11:46 18.10.2014.

APA (American Psychological Association), odnosno krovna psihijatrijska organizacija prošle je godine pokušala i u tome uspjela definirati pedofiliju kao seksualnu orijentaciju govoreći kako pedofilija nije bolest nego seksualna orijentacija. Iako su to povukli rekavši kako su samo malo pogriješili, priručnicii za psihijatre po kojima se ravnaju sve psihijatrijske ustanove na svijetu, već su tiskani kao takvi. Kako smo i više puta najavljivali, plan svjetske elite je uskoro ozakoniti pedofiliju u potpunosti i to u duhu borbe protiv diskriminacije i sveopće tolerancije na različitost jer nije u redu da ti ljudi- pedofili budu stigmatizirani kao bolesnici ako imaju samo drugačiju seksualnu privlačnost. Znaci dobili smo jos jednu udrugu koja ce nam s nasim parama reklamirati djeci queer+ sadrzaj ...na isti nacin su 60 ih godina tri psihijatra u las vegasu pod cudnim okolnostima donijeli zakljucak da homoseksualnost nije bolest nego sexualna orijentacija.. Meni je normalno sta je normalno u nas a ne sta kazu amerikanci na filmu..

VL
II
iifever2
23:07 17.10.2014.

nek osnuju i trecu, koga briga

VL
LU
Lupodimare
06:08 19.10.2014.

Vidi ovoga gore na slici.Sto bi volio da mi je on cuvao leđa na lickom ratistu 91!

VL
0
0
00:33 21.10.2014.

Zašto ne? No ako se i oni misle namiriti od ovo malo sirotinje u Hrvatskoj neka se gone od kuda su i došli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.