Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Riječi Ivice Franića težak su poraz pravne države u Vukovaru

11.01.2024. u 09:30

Zar se borio za ovu zemlju da mu unuk ne bi mogao slobodno šetati Vukovarom zbog šačice huligana koje država nije u stanju primorati da zatome svoj primitivizam

Komentara 7

IV
ivica.vranjic
21:15 11.01.2024.

Nisu izravni krivci ti huligani, nit kriminalci koji haraju Hrvatskom. Odgovorno je pravosuđe. Da pravosuđe postoji u Hrvatskoj nebi bilo ni kriminala, ni huligana, ni svih ovih devijacija u društvu. Ovakvo sudstvo je 80,% odgovorno za stanje u društvu u svim segmentima.

Avatar joshan
joshan
11:00 11.01.2024.

BBB i torcidu proglasit terorističkim organizacijama i zabranit....oni ne samo da su teret društvu u kojem žive,nego su problem i svojim klubovima za koje tobože navijaju a normalni navijači reprezentacije uvijek strahuju hoće li ti huligani izazvat neki nered i ako izazovu kako će reagirat UEFA ili FIFA

OS
osa.
22:57 11.01.2024.

Kad takvi budu pišali crveno barem dva mjeseca nakon svakog nestašluka koji naprave nikakvih problema sa njima neće biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije