Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Riječanin od rata čuvao arsenal oružja u stanovima

oružje
Arhiva VL
23.01.2010.
u 14:43

Riječanin skrivao impozantnu količinu minsko-eksplozivnih sredstava : tenkovske, tromblonske, minobacačke i kumalitivne mine, kumalativnu raketu, ručni bacač, upaljače za mine...

RIJEKA - U stanovima 46-godišnjeg Riječanina u Rijeci i Makarskoj policajci Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske policijske uprave pronašli su pravi arsenal oružja i minsko-eksplozivnih tvari koje je nedozvoljeno posjedovao, a pribavljeno je s više bojišta na kojima je 46-godišnjak bio kao pripadnik vojnih postojbi tijekom Domovinskog rata.

U riječkom stanu u Kumičićevoj ulici pronađena je automatska puška sa streljivom, kao i 896 komada streljiva raznih kalibara, spremnik za pištolj Crvena zastava, ručne bombe, tromblonske mine, minobacačka mina, 3,4 kilograma plastičnog eksploziva, sporogoreći štapin, a u Makarskoj je Riječanin skrivao impozantnu količinu minsko-eksplozivnih sredstava : tenkovske, tromblonske, minobacačke i kumalitivne mine, kumalativnu raketu, ručni bacač, upaljače za mine, čak i vojne kacige i zaštitne plinske maske.

Sve su preuzeli djelatnici protueksplozijskih odsjeka dviju policijskih uprava i pohranili do uništenja, a Riječanin koji je, čini se ipak samo “sakupljač” i ne povezuje se s organiziranim kriminalom, prijavljen je redovnim putem Državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:16 25.01.2010.

samo je covjek \"sakupljac\", da ih milki i gleda .......Da se nade sakupljacu pri ruci kad opet krene u novu akciju oslobadanja tj. ubijanja kao sto je Oluja !

AK
akil
20:37 23.01.2010.

Pa zaboga javite čovjeku da je rat prestao,jedino preostaje onaj protiv korupcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije