Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio premijeru

Ribić: Milanović je agresivni, netolerantni marksist

'09.01.2013., Zagreb - Vilim Ribic, predsjednik Matice hrvatskih sindikata, odrzao je u Sumarskom domu konferenciju za novinare na temu MMF-ove isprike i politike Vlade- implikacija na gradjane nase z
'Davor Visnjic/PIXSELL'
08.03.2013.
u 14:17

- Ako premijer moje države prvo ne razumije što sam ja govorio, onda na to reagira ovako agresivno i netolerantno, i onda još pritom govori kako netko drugima zarađuje plaću, onda je to skandal.

- Ako premijer moje države prvo ne razumije što sam ja govorio, onda na to reagira ovako agresivno i netolerantno, i onda još pritom govori kako netko drugima zarađuje plaću, onda je to skandal. Ja bi samo htio podsjetiti da je to jedan marksistički koncept o bazi i nadgradnji, i očito to negdje u njemu stoji. Baza je proizvodnja a nadgradnja je obrazovanje i zdravstvo i sve javne službe koje služe građanima, onda je to nešto što je davno trebalo biti iza nas, poručio je Vilim Ribić u emisiji Poligraf Hrvatskog radija čelnik Matice hrvatskih sindikata odgovarajući premijeru Milanoviću.

Podsjetimo premijer Zoran Milanović u sinoćnjem Dnevniku HTV-a kazao je kako čuvamo stabilnost i egzistenciju onih koji rade u javnom sektoru.

- Ali kada čelnik sindikata prije dva tjedna kaže kako nećemo uspoređivati javni sektor i ljude koji su pogođeni globalnom krizom, jer oni su žrtve globalne krize, citiram, to je skandalozno, to je stravična izjava. Pa ti ljudi mu uplaćuju plaću, izjavio je MIlanović.

>>Milanović: Sindikati neka ruše, ali netko mora biti i normalan

>>HUP odgovara premijeru: Radnici za nas nisu stvari već partneri

Komentara 10

ST
special_thing
10:49 09.03.2013.

Ne nije. Nego samo čovjek stoji iza svojih odluka i ne da da mu se jedini sindikalci mjesaju u politiku... Sto na kraju krajeva pa i nije njihov posao. Sindikat mora ponovo proci obuku svog posla.

IM
imra
14:28 08.03.2013.

gle ovog sidikalistu šta lupeta. oni koji zagovaraju tzv. socijalistička radnička prava i svaki od njih ima vjerojatno negdje marksistički staž , on lupa o marksizmu i . a što bi htjeli : možda opet neplaćanje računa, kaos u bolnicama, školstvu , zdravstvu , mirovinskom sustavu, neprijavljivanje poreza, privilegije , odlazak u pemsiju sa 30 god. itd.itd. neka kaže što hoće , s kime i kako! a lupetanje o marksizmu nam netreba...

OG
Oger
17:05 08.03.2013.

08.03.2013. u 16:27h savojski je napisao/la: Nije mi jasno sto se doticni gospodin ljuti,nervira zbog premijerove reakcije. ...................................................... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zoki je pogodio u zivac svima njima. Stresao im je istinu u lice. U tome je cijeli problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije