Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
organizirala svadbu
Povratak na članak

Rezervirala haljinu, mjesto i datum vjenčanja, ali nema mladoženju

Australska astrologinja uvjerena je da će svog budućeg supruga upoznati u listopadu ili studenome pa je već organizirala cijelo vjenčanje

Komentari 6

LI
liliZG
12:42 07.08.2012.

Bolest......

VL
DU
Deleted user
13:38 07.08.2012.

Imam zvonce - jos mi fali bicikl ! :-))))))))

VL
CR
crocro
13:51 07.08.2012.

Radi se o osobnoj samopromociji. Ona je astrologinja i treba ostaviti dojam dobrog predviđanja događaja. Kada bi pogodila da će naći mladoženju i udati se u vrijeme koje je predvidjela, to bi se tumačilo kao senzacija i svi bi pohrlili toj satrologinji da im predviđa njihovou budućnost. No, malo tko razmišlja da postoji vjerojatnost izrežiranog događaja. Npr. ona ima svoga mladoženju, ima odabranika, s kojim će sigurno zaključiti brak, ali to ostaje stroga tajna do posljednjeg trenutka. I tada će neposredno prije vjenčanja njezin princ "izači iz naftalina" na svjetlo dana i odigrati svoj dio uloge. Sve će sretno završiti, osim što će ona postati zvijezda predviđanja. I narvano poratsi će joj promet. Kao i onome tko ju je stavio u medije i reklamirao. Ona jednostavno ima sreću da netko o njoj piše i da je katapultira kao izvrstu astrologinju.

VL
FR
Freedooom
14:57 07.08.2012.

imate li sliku.. mozda joj fali kum...

VL
IL
iluzionist
15:17 07.08.2012.

npr. ja sam zarucen a već planiram datum rastave, a nisam astrolog...

VL
IB
istina_boli
19:42 07.08.2012.

I cigo svima proglasio da se zeni kraljevom kcerkom, kaze 50% je gotovo, ja sam za, jos samo da ona pristane , pa cemo zajedno u krevet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.