Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE CIJENE

Revoltirani čitatelj: Kuće u NP-u Kornati sramota su za Hrvatsku!

np kornati,kućica
Snimio čitatelj
19.06.2013.
u 10:38

Jednodnevna ulaznica za brod im je 1500 kuna. Samo za moju ulaznicu mogli su popraviti neprimjerene kuće, smatra čitatelj

Čitatelj iz Slovenije, revoltiran visokim cijenama u Nacionalnom parku Kornati, poslao nam je fotografiju trošne kućice koja bi, smatra, trebala biti uređenija.

– Jednodnevna ulaznica za brod im je 1500 kuna. Samo za moju ulaznicu mogli su popraviti neprimjerene kuće na otoku Žakanu tri metra od obale. Možda je bilo bolje da su ih za taj novac srušili – smatra čitatelj zaključujući kako je ovo sramota za Hrvatsku.

>> Svaki 3. misli da ga na moru 'deru'! Ako ste među njima, javite nam se!

>> Cijene u trgovinama, kafićima, restoranima i na tržnicama na našoj obali redovito rastu s početkom turističke sezone. Stoga ne čudi što svaki treći Hrvat smatra da ga na Jadranu svake godine "oderu". Kakva su vaša iskustva? Jeste li uočili previsoke cijene hrane i pića? Javite nam se na e-mail javi@vecernji.net. Opišite nam ili pošaljite fotografiju kako su vam nerealno visokim cijenama "ispraznili" novčanike. Najbolje ćemo rado objaviti!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije