Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nelegalno, ali...
Povratak na članak

Revizija: Milan Bakšić nije imao pravo imenovati svoje savjetnike

Nalaz Državne revizije ne obvezuje gradonačelnika da poništi svoju odluku, niti se to izričito spominje, tako da promjena nema

Komentari 1

AV
avalon
10:34 02.08.2010.

Tako glup članak i cijelo je vrijeme na glavnom linku. Zašto je glup,tendenciozan i zlonamjeran???? Jednostavno zato ,jer je statut grada kao i u svim gradovima morao ići na odobrenje u ministarstvo uprave koja ga je odobrila bez i jedne zamjerke. Maestro Tadija je sve napisao tako da izgleda da je gradonačelnik uradio nešto protuzakonito- A NIJE!!!!! , a vi sa veseljem objavili. Pitajte koliko gradonačelnici Petrinje,Siska itd. imaju savjetnika\'\'\' Opčenito Večernji list ima nešto protiv ove sadašnje vlasti,a pogotovo Tadija Odić,pisac svih ovih plačenih i zluradih komentara. Dragi gradonačelniće, vrijeme je da otpustIte 5 zaposlenika koji opstruiraju vaš normalan rad u opčini Glina ( a ima ih mnogo više) i zaposlite 5 svojih ljudi kojima vjerujete.Savjetujem vam da to uradite ŠTO PRIJE!!!! Tako općina neće biti na gubitku, a vi će te normalnije i veselije raditi svoj posao. Glede pisca ovog članka: Gospodine Odiću,da ste prije bili tako osjetljivi na rad bivšeg gradonačelnika mogli ste pisati svaki dan bar po tri članka i zaraditi velike novce, ali, ili niste imali muda za tako nešto ili ste bili plačeni da čutite kao zaliveni.Bit će i jedno i drugo. Ovo vaše slobodno piskaranje je samo znak da je i u Glinu napokon stigla demokracija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.