Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optuženi za rudine
Povratak na članak

'Retardant je bio kvalitetan, sa svim mogućim dozvolama'

Optuženi Ivica Medak ustvrdio je kako je to provjereno sredstvo koje ima sve potrebne dozvole, ateste i uvjerenja te se svugdje u svijetu upotrebljava, a do sada se zbog njega nije dogodilo niti jedno iskakanje vlaka

Komentari 1

MP
mprelesn
16:40 25.03.2013.

a, zašto ste mijenjali retardant, koji se koristio 30 i više godina, i koji nikada nije ugrozio sigurnost željezničkog prometa; i zašto to nije rađeno "kemijskim vlakom" [posebno konstruiranim za namjenu prskanja pruge] koji je to radio 30 i višee godina, nego ste si dali truda praviti ilegalnu prskalicu; i ima li ona atest; i zašto je vođa poslova bio vatrogasac nedovoljno kvalificiran za tu specijalnost a ne vaši inžinjeri?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.