Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKA VISI PEDRO
Povratak na članak

Republikanski dužnosnik optužio Obamu za rat u Afganistanu

Michael Steele, predsjednik republikanskog nacionalnog odbora, govorom na stranačkom skupu u Connecticutu pokušao je krivnju za rat u Afganistanu prebaciti na sadašnjeg predsjednika.

Komentari 7

XA
xaron
19:30 06.07.2010.

Svi u medijima ( pa i ovaj sa slike ) lupetaju kako niko nije pobijedio u Afganistanu 1000 godina. Da im te US skole ( US univerziteti ) ista valjaju znali bi da to nije tacno. Naime, u13 stoljecu Mongoli su nabili Afgane tako da se od toga nisu mogli oporaviti 300 godina. Kad bi jos ucili malo te povijesti saznali bi sto se to desavalo te bi izvukli odgovarajuce pouke.

VL
OB
-obrisani-
14:37 05.07.2010.

Nije li Obmana tvrdio ,prije nego li je bio izabran,da ce povuci trupe iz Iraka i Afganistana ?????......U cijeloj toj prici najvaznije je da je Obmana dobio nobelovu nagradu za mir......A kakvima se ta nagrada dijeli dokazuje i slucaj sa lazljivcem i lopovom Elli Wieselom koji je ukrao identitet i rad lazara Wiesela......Pljuc

VL
RI
Riznica
15:05 05.07.2010.

Borba protiv Amerikanaca u Iraki i Avganistanu jeste legitimna i po svim zakonima (i seriatskim) obavezna odbrana... Oni su agresori i okupanti koji su dosli iz Floride, Cikaga, New York, tj iz citave USA ... Dali je Irak, Avganistan njihovaihova zemlja, njihova drzava, dali je to njihovo vlasnistvo.. Ko ih je pozvao ??????? Po svim pravilima, to je agresija, a Obama ili bilo ko drugi, tu legitimnu borbu mozete zvati kako zeli....

VL
Avatar B
B
15:09 05.07.2010.

to je nemoguće! Obama je nobelovac!

VL
ZA
zaboravi
15:46 05.07.2010.

Ovaj je ili smrkao ili pusio,pa se izgubio u vremenu.Kako se vidi bog mu pamet oduzeo a dzavoli ga vodaju.Jeste Obama je obecao,ali situacija na terenu ne dozvoljava povlacenje.Bice oni jos u tim drzavama dugo.

VL
OB
-obrisani-
18:45 05.07.2010.

Zani ma me odakle mu ta onformacija da je Obama kriv? Koliko se sjećam Obama je u tim danima bio daleko od kandidata za predsjednika!

VL
PO
pocrn
12:17 06.07.2010.

..eto, sada se islamo-fasisti zaista ne mogu zaliti i arlaukati na Amere... ..ono sto je Amere \"istjeralo\" iz Vijetnama a sto bi ih moglo isto tako natjerati na povlacenje iz Iraqa, Afganistana te u skoroj buducnosti vjerojatno i Irana, jee unutarnje americko demkracijsko ustrojstvo.! Dakle tu islamo-fasisti i njihovi simpatizeri trebaju djelovati te poduprijeti snaznu demokracijsku bitku za isto.....he..he..he..ali kako !!?,..he..he..kada znamo da islamo-fasiti i simpatizeri im demokracijska nacela koriste samo pri ubiranju socijalne skrbi i odrzavanju bizarnih tradicija tlacenja zenskoga roda.!!Bok!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.