Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENIJA
Povratak na članak

Rekordna cijena: Deblo javora na licitaciji prodano za gotovo 10 tisuća eura

Licitaciju već 11 godina organiziraju udruge vlasnika šuma i Šumarski zavod Slovenije, jer je plasman kvalitetnog drveta, nakon višegodišnjeg propadanja domaće drvne industrije i zbog sve manjeg broja pilana, uglavnom ovisan o stranoj potražnji.

Komentari 6

DU
Deleted user
10:17 16.02.2017.

Pod hitno i kod nas uvest burzu, i javnu licitacijudrva pogotovo Hrasta iz Spaćvanskog bazena. Da nam se ne dogode Talijani koji su rado došli u Vukovar da zaposle 500 radnika ali uvjetuju da dobiju sirovinu po cijeni ogrjevnog drva. Na taj način i Spačva D.D. moze radit profatibilno i nebi bilo radit isto takvu tvornicu a koja je treča u krugu 20 km.

VL
Avatar JMslbrod
JMslbrod
11:59 16.02.2017.

Prodajemo se sami tuđinu!,a valjda bolje nismo ni zasluzili ,ali zato imamo svoje drzave "neovisne"!

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
19:26 16.02.2017.

to će za izradu glazbala,violina,tambura.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.