Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenska reklama

Reklamira Slovence, a ipak će ljetovati u Hrvatskoj

reklama
VL
30.06.2011.
u 18:35

- Položila sam najteži ispit, preda mnom je upis na petu godinu studija i odmarat ću se od putujući od Umaga do Dubrovnika - rekla je Lidija.

Iako su susjedi Slovenci našu Županjku Lidiju Lešić odabrali za turističku kampanju njihova mora, ova će 23-godišnja studentica prava s dečkom i prijateljima ljeto provesti u hrvatskom priobalju.

- Položila sam najteži ispit, preda mnom je upis na petu godinu studija i odmarat ću se od putujući od Umaga do Dubrovnika - rekla je Lidija.

Kampanju doživljava kao i svaki drugi posao, a sretna je što su Slovenci među svim kandidatima odabrali upravo nju.

Komentara 9

OB
-obrisani-
20:26 30.06.2010.

Kako lijepa cura. Treba to ubuduče pregledati unutra i vanka te napraviti generalni servis prije nego se stavi na reklamu..

Avatar Aristarh
Aristarh
23:34 30.06.2010.

Ha ha ha ha haaaaa. Dal je smiješno il žalosno, nije ni važno. No smijati se moram. Davno sam im rekao da će kolektivno izludjeti i bojim se pomalo za taj narod pa mi se pomalo i ne smije. No No kako se ne nasmijati njihovoj domišljatosti svrake koja krade iz svakog suda. Mi pjevamo a oni skaču. Mi slavimo kad pobijedimo a oni isto slave nema veze što izgube. Sad su zapamtili da Hrvatska reklamira guzu za Jadran i oni se dosjetili uzeti kompletno našu djevojku i reklamirati za svoj turizam. ha ha ha haaaaaqa Ha hahaha ha haaaaa.

GV
goran vrtaric
21:29 05.07.2010.

slovensko more ?????? Koje more ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije