Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavna vijest
Povratak na članak

Regija o Bandiću: 'Karijera puna kontroverzi, redale se afera za aferom'

Uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića glavna je vijest u većini regionalnih medija.

Komentari 6

GU
gustirna
10:01 20.10.2014.

Region o josipovicu i mesicu:'karijere pune kontraverze i afera ali imadu svoj dor i pravosudje'.

VL
DU
Deleted user
21:10 20.10.2014.

zanimljivo je sve ovo s Bandićem, no ja bih ipak više vijesti o udbašima ubojicama i sličnima...

VL
MA
mate45
11:22 20.10.2014.

Kako će istražni organi RH istražiti njegovu imovinu i BiH. Posjeduje na Bandića Brigu vilu vrijednosti cca 1.500.000 € izgrađenu od skupocijenog kamena sa podzemnom garažom u kojoj se nalazi 17 oltajmera neprocijenjive vrijednosti sa videonadzorom tako da Milanče u svakom trenutku na svom mobitelu može vidjeti tko se kreće oko vile. Na Poganoj Vlaci rodnom mjestu njegove majke posjeduje vinograd od 10.000 loza , voćnak natkriven mrežama staklenike za povrće konobe i kuću od kamena i osobnim vodovodom koji je spojen na vlastitu bušotinu za vodu. Oba ova imanja održavaju mu 5 stalnouposlenih djelatnika. Njegovaa imovina u Hercegovini procjenjuje se na nekoliko milijuna eura.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:11 20.10.2014.

Uskok treba hitno razotkriti je li Milan Bandić jamio kao svoj na svome uz Boga i domoljublje kao pravi hrvat ili je jamio tek onako kao običan gradonačelnik kako bi neobična balkanska raja lakše shvatila je li riječ o nevinom vitezu ili tek običnom lopovu..

VL
ZD
zdepar
09:44 20.10.2014.

oslabile imoćanske veze, ili se smanjila pinka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.