Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reformisti
Povratak na članak

Natalija Martinčević najavila kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina

Kandidaturu je najavila nakon što je Ministarstvo financija objavilo izvješće da je Grad Varaždin nenamjenski potrošio 9.4 milijuna kuna.

Komentari 7

JV
jedan.varazdinec
20:10 01.04.2015.

Varazdinec, kaj pa ti pričaš gluposti?! Kak more dati ostavku kad je razvlaštena od strane gradonačelnika. Nauči elementarne stvari pa onda komentiraj. Koliko znam dotična je konobarila par mjeseci u mladosti da zaradi novce za avionsku kartu do engleske gdje je išla učiti jezik i čuvati klince. Meni je to pohvalno i dosta mi govori o osobi, fajter je, iz radničke obitelji, radišna, a to je bitno. Ona je danas fakultetski obrazovana, govori nekoliko stranih jezika i radila je u privatnom sektoru gdje je bila izvršna direktorica kompanije u stranom vlasništvu. To su ti činjenice, a ovi seksistički komentari su dno dna izražavanja. Znači svaka žena u politici je nečija droca po vašem, ne ? Nisam ni u jednoj partiji, ali podupirem one koji se bore za naš kraju i koji imaju dobre ideje i znaju nešto provesti u djela, bilo da su lijevi, desni ili centar. Koliko medijski pratim Natalija i reformisti to rade. Kaj se tiče Čačiča kakav god bio, može svojim znanjem obrisati pod sa 2/3 onih koji sjede i u vladi i saboru jer mu nisu ni do koljena. O ovima koje je dopelal tu gde jesu, a oni su ga vritnuli, ne bi ni trošil riječi.

VL
ZA
zampioivo
17:06 01.04.2015.

Levo krilo partije se svađa zbog podjele plijena, komunisti dajte se dogovorite

VL
VA
Varazdinec
16:59 01.04.2015.

Zašto Natalija ti nepodneseš ostavku?!Koliko sam upoznat i dalje si zamjenica gradonačelnika!Ista si kao i Habuš, iz istog tanjura si grabila a sad ga napadaš da je nesposoban i da je lopov!Mi VARAŽDINCI ne želimo konobaricu iz Kučana da nam nakon šumara vodi grad!Gadiš mi se d.... Ratkova!

VL
DU
duda25
23:26 01.04.2015.

Apsolutnno podržavam Nataliju jer je pokazala da ima kičmu i ostala je dosljedna sebi kad su mnogi "guze dali" Pusićki ! i konačno je sazrelo vrijeme da jedna žena preuzme Grad i počne rješavatti probleme Grada, jer Habuš i ekipa ne znaju, i ne sude se ! Ovi seksistički komentari ipak više govore o seljačkom mentalitetu osoba koje komentiraju! Dali Vam je žao što je "konobarica" iz Kučana uspjela u životu, naučila jezike, bila na poziciji u međunarodnoj tvrtci ( a znamo da tamo nema po babu i stričevima) i definitivno ima kvalitete i znanja za voditi Varaždin? Dečki možete i vi konobariti, otići u nepoznato, rintati i usput naučiti jezike! Možda će Vam se onda otvoriti oči, možda i postanete kulturniji, a možda i dobijete volju pa upišete faks ... a dalje, samo je nebi granica :)

VL
AU
aurora1zn
14:10 01.04.2015.

to je druzica Cacica ili?

VL
UI
Uvijek_iskreno
22:51 01.04.2015.

ma kakvi reformisti, ma dajte molim vas

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
17:10 01.04.2015.

Čaćić će uskoro napokon saznati da nema više što tražiti u politici...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.