Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analiza
Povratak na članak

Erdoğan je ušao u rat s Islamskom državom kako bi se riješio Kurda na izborima

Turski predsjednik planira kurdska područja proglasiti nesigurnom zonom, isključiti ih iz izbora i tako si osigurati većinu na novim izborima

Komentari 5

Avatar dovidovic
dovidovic
11:50 04.09.2015.

Turska je opak igrač, Hrvati iz BiH to bolje razumiju. Kurde svakako treba podržati.

VL
DU
Deleted user
12:52 04.09.2015.

Odličan članak, Erdogan je Hitler 21. stoljeća ali nepametna politika SAD mu ide na ruku.

VL
SH
Shirine
22:08 04.09.2015.

Idler 3 Slažem se s tobom u potpunosti... Profesor Havel otkrio je toplu vodu... Pa Večernjakov novinar Hassan Haidar Diab to je napisao prije mjesec dana kada je Turska najavila "borbu protiv ISIL-a"....i to u nekoliko navrat ponovio ... AA gospodin Havel sada otkrio toplu vodu....

VL
Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
06:35 06.09.2015.

Pa naravno da Kurdi smetaju jedini koji se bore protiv ISD ,pa smetaju i SAD , i Turci naravno koriste to! Jer da se SAD zeli obracunati sa njima malo bi zesce delovao! Nego pokusava da destabilise EU!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:02 04.09.2015.

Već sam par put napisal kak Turska nema interesa ratovat protiv ISIL-a jer su im Kurdi veći problem pa kolko god ih se međusobno pobije opet je 1:0 za Tursku. Sad neki polako počinju otkrivat toplu vodu, a Turska cijelo vrijeme slijedi svoje interese (svidjelo se to nekomu il ne) i na tom im svaka čast !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.