Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KERAMIKA MODUS

Reagiranje - Keramika Modus nije upropastila KIO Keramiku

kio
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
10.11.2011.
u 22:00

Nastavljamo proizvodnju i podržavamo radnike u ostvarenju njihovih zakonskih prava, kaže predsjednik uprave Željko Radek

ORAHOVICA  - U brojnim napisima u medijima, vezanim za zbivanja oko KIO Keramike Orahovica, proteklih dana  objavljen je niz netočnih informacija o radu tvornice keramičkih pločica u Orahovici koje štete poslovanju i ugledu tvrtke Keramika Modus d.o.o., pa ovim priopćenjkem želimo obavijestiti javnost da smo, u skladu sa svim zakonskim propisima, 28. listopada 2011. godine, na 8. javnoj dražbi, za uiznos od 46 milijuna kupili KIO Keramiku u stečaju, obavijestio je večeras medije direktor Željko Radek potvrđujući kako su od lipnja prošle godine tvornice KIO Keramike bile u najmu Keramike Modus koja je pokrenula proizvodnju i proširila tržište prodaje.

Tehnička reorganizacija proizvodnje, a ne devastacija

-Temeljem netočnih navoda o demontaži opreme u tvornici Orahovica „radi odvoza, devastacije opreme i prestanka proizvodnje“ upućujemo oštar demantij na takve izjave i potvrđujemo da je proces proizvodnje prekinut radi nužne tehničke reorganizacije proizvodnje, koju nije bilo moguće provesti ranije zbog ugovornih obveza za vrijeme trajanja najma.  Pokretanjem proizvodnje i uspostavljanjem nove organizacije radnici će po potrebi biti vraćeni na svoja radna mjesta. Tvrtka Keramika Modus ni na koji način nije utjecala na propast KIO Keramike, te podržava nastavak proizvodnje i rada u tvornici kao i što podržava i nastojanja  radnika KIO keramike u stečaju u ostvarivanju njihovih zakonskih prava, izjavio je predsjednik uprave Radek.

Ključne riječi

Komentara 7

SA
saad
04:31 11.11.2011.

Od kud mu 46 milijuna,neka to dokaze USKOK-u.

SA
saad
04:39 11.11.2011.

Pardon,ako je posudio od banke ili druge financijske institucije,neka kaze sto je zalozio.

ST
standup
23:45 10.11.2011.

..a nije ni cúdno od ovih jugo-novinarcérki pisú sve protiv Hrvatske samo zbog-Predizborne frke,...a nigdi nespominju Mesicévu kcér..koja je i tamo bila séfica ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije