Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Razvodi se Boris Tadić? Navodno ga napustila supruga

'Serbian President Boris Tadic gestures during an interview in Belgrade on June 1, 2011, a day after former Bosnian Serb army chief Ratko Mladic was transfered to The Hague to appear before a three-ju
AFP/PIXSELL
09.12.2012.
u 19:48

Javna je tajna da Tanja i Boris već dulje vrijeme nisu u odnosu kao ranije i cijeli grad priča o tome, kaže izvor za Kurir.

Bivšeg srbijanskog predsjednika Borisa Tadića, prema pisanju Kurira, napustila je supruga Tatjana. Prema njihovim saznanjima, Tatjana je odlučila ne živjeti više s njim te se s djecom preselila kod svojih roditelja. 

– Javna je tajna da Tanja i Boris već dulje vrijeme nisu u odnosu kao ranije i cijeli grad priča o tome. Ipak, sad je to zaista ozbiljno, čak toliko da je Tatjana s kćerima otišla kod svojih roditelja, a namjerava uskoro podnijeti i službeni zahtijev za razvod braka – otkriva izvor Kurira.

Iz Tadićeve stranke DS pak poručuju da ta informacija nije točna.

 

Ključne riječi

Komentara 17

PI
PIDOČA
20:27 09.12.2012.

a seva slobodna,

OB
-obrisani-
20:39 09.12.2012.

Zanimljivo !Yugojosina figura u braku je isto Tanja a večna ljubav Boro.

OB
-obrisani-
20:06 09.12.2012.

- Razvodi se od Josipovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije