Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oaza vjerskog suživota
Povratak na članak

Razne religije pod istim krovom

Jedna takva oaza je Kuća religija u Švicarskoj.

Komentari 9

BO
borac2525
10:39 27.03.2015.

Isus Krist- put, istina, život, a ne religija.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
20:32 27.03.2015.

Za one koji ne znaju shiva, jedan od 200 hindu bogova. po rangu najveci. Inace Shiva je Lucifer. Kako su ljudi neznai, dovedeni su pred svrsen cilj da se mole Luciferu / Shivi, a da to i ne znaju! Ne znaju da je to pljuvanje na Isusa i na Bibliju ...ali to je i cilj "jedne crkve" da se Isus izbaci i kriscani uniste. Ovo je projekat Novog Svjetskog Poredka i klanjanje Sotoni!

VL
Avatar fijolica
fijolica
11:18 27.03.2015.

Što se tiče poligona za fundamentaliste i krinke za zlodjela - da i nema "religija", oni bi našli nešto drugo da opravdaju svoje fundamentalističke ideje i zlodjela. Loši su oni, a ne religije. Sami zapravo nisu religiozni (da jesu, ne bi činili to što čine jer to niti jedna pozitivna religija ne podržava), isto kao što ni npr. nož neće ubiti sam po sebi (jer nije zapravo predviđen za to), nego ako ga u ruke uzme ubojica. Stoga ova Kuća religija može biti eventualno neki centar gdje će se proučavati različite religije, ali ne i mjesto gdje će se one, svaka ponaosob, istinski i duboko prakticirati.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
20:36 27.03.2015.

Interestantno kako su roditelji neznani i ne poznaju religije i ne znaju krajnji cilja NWO / Novog Svjetskog Poredka.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
20:39 27.03.2015.

Znaju da je meditacija u suprotnosti sa Kriscanstvom, ali Kriscansku djecu dovode na svrsen cin da upraznjavaju nesto sto Biblija strogo zabranjuje! Ali to vam je sotonizam i Novi Svjetski Poredak..... a Biblija je nerpijatelj tog sotonistickog poredka!

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
20:27 27.03.2015.

Novi Svjetski Poredak - Jedna Globalna Svjetska Vlada, Jedna Crkva koja se moli Sotoni....Kriscani se trebaju poubijati ili preobratiti na druge religije.... Kriscanstvo je prepreka Novom Svjetskom Pioredku...zato su i izmislili Ecumenik pokret...da kontroliraju ljude kroz religiju... Ecumenik pokret jeje kreiran od strane nwo / novog svjetskog poredka, da se malo po malo unistava ono sto je ostalo od kriscanstva.. A toga smo svjedoci svakoga dana... za primjer dat cu takozvani "papa" je nedavno rekao "Bog nije svemoguc"! Ako to nij hulenje na boga sto je?

VL
Avatar emilsali
emilsali
18:09 27.03.2015.

Religija.... Religija se temelji, primarno i uglavnom na strahu. Delimično je to strah od nepoznatog, a delimično želja kao osećati da imate neku vrstu starijeg brata koji će stajati iza vas u svim neprilikama i opasnostima. Strah je temelj celojloj stvari – strah od misterioznog, strah od poraza, strah od smrti. Strah je roditelj okrutnosti, te stoga nije ni čudno da su okrutnost i religija uvek išle ruku pod ruku....dokaza kolko oces ...!!!!

VL
DU
Deleted user
10:49 27.03.2015.

"... pa je tako vjera ponekad poligon za fundamentaliste, krinka za zlodjela ... " Dosta politicke korektnosti, napisite islam, a ne vjera !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.