Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja na izborima
Povratak na članak

HDZ održao sastanke s potencijalnim partnerima: 'Idući tjedan će se donijeti odluka'

Glavni tajnik HSP AS-a Pero Ćorić je nakon sastanka ponovio kako je stekao dojam da HDZ želi nastavak suradnje s njegovom strankom, ali i poručio kako HSP AS nije zainteresiran isključivo za suradnju na predstojećim parlamentarnim izborima, nego za trajnu političku suradnju, kakvu su dvije stranke ostvarile na pet izbora proteklih godina.

Komentari 6

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
16:05 23.07.2016.

Nadam se da će SDP pobijediti pa da će me postaviti za npr. direktora u Hrvatskim šumama, ili HAC-u sa velikim bonusom i još većom otpremninom ukoliko dobijem nogu.

VL
DH
dalibor.hren
16:16 23.07.2016.

Zabraniti sve koalicije prije izbora. Postizbornu koaliciju može potpisati stranka koja je prešla izborni prag. Ostale bi 2 - 3 stranke!

VL
GA
Gastarbeiter2
16:40 23.07.2016.

Kakve su ovo teme? Kojekakvi "Tepeši" i "Ćorići". Hoćemo raspravu na temu Tompson i njegov nastup u Švicarskoj. To su prave teme koje pokreću hrvatsku dušu odnosno koje će nas odvesti u svijetlu budućnost. Rapsodija domoljublja u subotu predvečer. Kruha i Tompsona, karlovačko i žuja. Probleme neka rješava neko drugi, svejedno su nam svi problemi ubačeni izvana, udba, ozna i slično!

VL
DU
Deleted user
16:45 23.07.2016.

Samo neka potencijalni partneri HDZ znaju da se ne prodaju za siću nego kao Most neka traže cijela ministarstva za sebe.

VL
JE
Jednakost
19:29 23.07.2016.

HTV-dnevnik je HDZ-dnevnik, to je sramota od televizije, fuj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.