Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CISTA NA MOZGU

Razgovarali smo s fra Zvjezdanom Linićem u bolnici!

fra zvjezdan linić,portal
Žarko Bašić/PIXSELL
07.03.2013.
u 08:41

Fra Zvjezdan kaže kako leži i odmara se te svima koji mu šalju pozdrave i podršku poručuje: "Recite im da je Bog s nama!"

Vijest da je najpoznatiji hrvatski karizmatik i franjevac p. Zvjezdan Linić završio u srijedu na bolničkom liječenju zbog iscrpljenosti munjevito se proširila Hrvatskom. Točnije, fra Zvjezdan nalazi se na neurološkom odjelu bolnice Sestara milosrdnica jer mu je dijagnosticirana cista na mozgu.

A danas oko podneva uspjeli smo samoga fra Zvjezdana dobiti mobitelom u bolesničkom krevetu. Kaže kako se odmara i mora mirovati, djeluje vedro i smireno, kao da se ne javlja iz bolesničke postelje. Rekli smo mu kako smo dobili na stotine i stotine poziva zabrinutih ljudi koji ga podržavaju i šalju mu želje za brzim ozdravljenjem.

– Sve ih pozdravite i recite im da je Bog s nama – rekao nam je u kratkom razgovoru fra Zvjezdan Linić.

A kako smo doznali iz njegova Tabora i same bolnice, stanje nije alarmantno pa liječnici planiraju operaciju sljedeći tjedan.

– Mora mirovati i odmarati se. Čita i molitvenik mu je stalno u rukama – kažu nam.

– Fra Zvjezdan loše se osjećao nekoliko dana, strašno je bio iscrpljen, sumnjalo se da nije preležao gripu, pa ga je njegov liječnik uputio u bolnicu, gdje je dobio infuziju i zadržali su ga na oporavku – kažu nam njegovi prijatelji, dodajući kako se već nakon nekoliko sati p. Zvjezdan osjećao dobro te je htio nastaviti seminar duhovne obnove koji je započeo ovoga tjedna u zagrebačkoj Dubravi, no liječnici mu to nisu dopustili.

Budući da je fra Zvjezdan Linić i redoviti Večernjakov kolumnist i bloger, čitatelji će se morati strpjeti do njegove sljedeće kolumne, koja će uslijediti nakon oporavka.

>> Duhovna obnova - blog fra Zvjezdana Linića

Komentara 26

M3
Miške 3
12:05 07.03.2013.

Vraga nije alarmantno. Moja tada starija kolegica s posla imala je isto. Plačena joj operacija DM 250.000 kao u najboljoj bolnici u Njemačkoj. Operiran i za 10 dana je umrla.

OB
-obrisani-
09:00 07.03.2013.

Bože budi mu u pomoći!

PE
Pegaz
09:18 07.03.2013.

Eto, iscrpila ga silna cuda koja izvodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije