Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vandalizam

Razbijen ford iz Novoga Sada, Obersnel traži temeljitu istragu

razbijen auto
Ivana Ivanović/PIXSELL
26.07.2010.
u 14:47

Vlasniku automobila, srpskom državljaninu Iliji Potkonjaku (53), koji je u Rijeci s obitelji u posjetu rodbini, ford je uništen tek nekoliko sati nakon što je doputovao.

RIJEKA - Za vandalima koji su još u subotu u ranim jutarnjim satima oštetili ford novosadskih registracijskih oznaka parkiran na riječkoj Kantridi policija još traga. Pregledavaju se i snimke nadzorne kamere s obližnje pošte koje bi mogle pomoći u otkrivanju počinitelja.

Vlasniku automobila, srpskom državljaninu Iliji Potkonjaku (53), koji je u Rijeci s obitelji u posjetu rodbini, ford je uništen tek nekoliko sati nakon što je doputovao. Na automobilu je razbijeno prednje vjetrobransko staklo i uništen poklopac motora te su istrgnute obje registracijske pločice. Vandalski čin, ispričavši se i i novosadskoj obitelji, osudio je danas i gradonačelnik Vojko Obersnel navodeći da je zgrožen činjenicom da iza ovoga događaja možda stoji nacionalna nesnošljivost. Zatražio je od načelnika PU primorsko-goranske Tomislava Dizdara temeljitu istragu kako bi se pronašli i kaznili počinitelji koji su, kaže Obersnel, osramotili Rijeku i Riječane.

Ključne riječi

Komentara 18

IG
IGL
22:33 26.07.2010.

Ne mogu vjerovat da postoje takve seljačine kao što ste vi. Pa tko bi išao sam sebi razbiti auto?Možda svi vi kojima je to palo napamet..Sad vidimo kako pametno ljudi u Hrvatskoj razmišljaju...

OB
-obrisani-
19:17 27.07.2010.

- 27.07.2010. u 08:54h Vito je napisao/la: Pogledajte malo bolje sliku. Možda je on pogodio nekog pješaka pa sad traži drugog krivca. ------------------------------------------------------------------- Čovjek jesi ti siguran da znaš što pišeš? Pa to je arhivska fotografija! Čak i piše na njoj da je arhivska!

OB
-obrisani-
19:22 26.07.2010.

Treba kad se nadju krivci roditelje pozvati na razgovor! Nije to njima palo na pamet bez veze! Bude li se ovako nastavilo Popularnost hrvatske kao zemlje za dobre batine će obići planetu a onda ... mogli bi plakati za svakim turistom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije