Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorili na optužbe
Povratak na članak

Ravnateljstvo policije: Akcija 'Agram' nije politički konstruirana

Ravnateljstvo policije 'osuđuje i smatra nedopustivim stavljanje rada policije u politički kontekst'

Komentari 11

NO
novalastavica
19:28 22.10.2014.

Ako nije zasto se ne progoni Mesica Linica i Jakovcica za pocetak nego samo one koji nisu odani partiji

VL
LI
livoguza2
19:17 22.10.2014.

Ovo što zbori Ravnateljstvo policije nije priča ni za malu djecu. Ovu tvrdnju ne bi prihvatili ni bivši milicionari o čijoj je gluposti izgovoreno i napisano tisuće viceva. A i mnogi bi senilci zapamtili da je Milanović prije koji dan optuživao Bandića za klijentelizam, a Bandića se upravo zato i istražuje. Ne treba zaboraviti da je najavljivao kandidaturu i za predsjednika države. A Josipović i brojači glasova na prošlim izborima dobro znaju kako bi bljedolikom Bandi(t)ić bio opasan protivnik. Lp.

VL
Avatar alojzijelojzek1967
alojzijelojzek1967
19:13 22.10.2014.

Kako su uvjerljivi, cudo jedno.

VL
DU
Deleted user
19:25 22.10.2014.

Živ je i ima štap: Kim Jong-un se napokon pojavio u javnosti ..

VL
PI
pistaljka
20:31 22.10.2014.

Neprijatelji Hrvatske su zasjeli ponovo na sve javne položaje u porobljenoj Hrvatskoj, pa tako i u policiji. Neka ih je svih sram! Narod će ipak uskoro stati na glavu vragu u Hrvatskoj i povratiti svoju Lijepu Domovinu svom Hrvatskom puku, jer samo njemu pripada i onima koji je vole i rade za njezin dobrobit, a svi ostali drugi bi trebali tražiti svoju sreću negdje drugdje. Vrag vlada Hrvatskom i toga vraga treba istjerati iz Hrvatske što prije.

VL
MX
MXLCLGTG
19:17 22.10.2014.

znao sam ja odmah da zlonamjernici hoce da podbace nogu ministru Ostojicu i onome ko je trazio od njega da ubrza i potakne istragu,to ne moze biti kod nas o tome nema ni govora pa gdje bi oni.

VL
BO
bobma
19:53 22.10.2014.

Ma da! Skroz nevina mlada Ravnateljka :)))

VL
LI
lixeGZ
20:23 22.10.2014.

dobro večernji, o akciji Agram i o pospremanju banditića smo se načitali. o njemu i njegovima pobrinuti će se institucije, oni su zbrinuti. nego, kaj je sa akcijom minken ? ima kaj novog ? dali pera njemcima pjeva balade ? kaj je sa aktualnim vladajućima ? trse li se možda pronaći izlaz iz krize (moš si misliti), dali imaju riješenja, bez da puku natovare novi namet ? čitam, iz predmeta bratsvo i jedinstvo kotiraju za čistu 5ticu (zajednička vojna vježba sa njihovom "braćom"). novinari malo više ažurnosti, nebudemo o banditiću sad do Božića....

VL
KP
karlo.petrik
19:18 22.10.2014.

Decki ostajte sebi dosljedni i ne padajte nata naivna i konstruirana naklapanja takozvani novinara . ko je posten ne brine ga kaj policija dela

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
07:11 23.10.2014.

Nažalost MUP i državno odvjetništvo su postali igračka crvenih gestapovaca

VL
UM
Umjereni
19:55 22.10.2014.

Ovdje ima komentatora koju bi i mala djeca u vrtiću ismijala s ovim vašim objašnjenjima. Kada se progoni Sabu ili Merzelicu, onda policija radi posao, a kada se progoni Bandića, onda je namještaljka? Kad policija ne hapsi, nije dobro, kada hapsi, nije dobro. Da li bih piškio ili bih kakio, pitanje je sad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.