Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vršnjačko nasilje
Povratak na članak

Ravnatelj razredniku zabranio da prijavi zlostavljača

Potpredsjednica Đ. Adlešič sutra će s čelnicima škola razgovarati o mjerama suzbijanja i prevencije nasilja među mladima

Komentari 6

ST
stefanma
22:37 21.03.2010.

http://www3.khanratnik.com/?recruit=1H27711

VL
DU
Deleted user
21:31 21.03.2010.

Hitno smijeniti Ravnatelja i njegove pomagaće! Ako je bilo ikakve sumnje u prikrivanja maloljetničkog delikventizma tada nema drugoga izlaza osim smjenjivanja svih ukljućenih u tu aferu od pedagoga, psihologa, razrednika i ravnatelja dok se problem ne razriješi. Ako je ravnatelj kriv nema što raditi u obrazovnom sustavu!

VL
JO
Johny1973
07:34 24.03.2010.

Ma koje škole i popravni domovi. U vojsku s njima i to na 18 mjeseci pa da vidiš.

VL
HE
helou
10:35 22.03.2010.

Razrednik je trabao direkt na policiju pa prijaviti sve koji su stopirali rjesavanje toge slucaja... a ravnatelja nogom u dupe i marsa na biro...imao priliku nije dao sve od sebe i po meni nema kaj raditi u obrazovno-odgojnom sustavu....:grrrr:

VL
Avatar punkufer
punkufer
11:47 22.03.2010.

Huligane udaljiti od normalne djece. Izbaciti iz škola. Osnovati popravne domove i specijalne škole za huligane, nasilnike i problematične i na taj način ZAŠTITITI normalnu djecu i omogućiti im normalno školovanje i djetinjstvo. Ovako jedan ili dva huligana maltretiraju čitaveve razrede, učitelje i škole. I nikome ništa. Sustav je postavljen tako da se brine o huliganima i da štiti huligane umjesto da štiti dobru, normalnu i pristojnu djecu. Do se to ne promijeni samo će ići sve gore. Katastrofa.

VL
MI
mirakw
20:04 22.03.2010.

ne zaboravite vrlo bitnu stvar: roditelje koji sve niječu i odbijaju suradnju. Najgori je sljepac koji pored zdravih očiju ne želi vidjeti. Svi, od učitelja, razrednika, pedagoga, ravnatelja, psihologa pa do roditelja, su odgovorni za adekvatan i kvalitetan odgoj djece. Nešto je trulo u našem društvu dok se ovakve stvari sve češće događaju....žalosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.