Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje u školi

Ravnatelj ošamario učenika (12). Pao je na pod i oglušio

škola, učenje, učenik (1)
DPA/Pixsell
25.03.2013.
u 22:31

Dječak je stradao kada se učiteljica požalila ravnatelju da u šestom razredu ne može održavati nastavu zbog nereda i buke

Dvanaestogodišnji učenik Ashen Sadipa Silva sa Šri Lanke oglušio je na jedno uho nakon što ga je jednim šamarom na pod oborio ravnatelj Međunarodnog koledža Sveti Nikola.

Dječak je stradao kada se učiteljica požalila ravnatelju da u šestom razredu ne može održavati nastavu zbog nereda i buke koju su djeca proizvodila. Prema pisanju Gossip Lanka Newsa, ravnatelj Jude Leonard Niranjan Fernando tada je ušao u razred te se, u pokušaju da u njemu uspostavi disciplinu, obrušio na nesretnog Ashena. Ošamario ga je, a dječak je od siline udarca pao na jednog učenika i potom se srušio na pod. Ustao se, ali više nije mogao čuti na jedno uho. - Odšetao je nakon toga i vikao: Ashen, izazivaš nevolje, a još nisi platio školarinu - kazao je nesretni dječak koji se trenutno liječi u lokalnoj bolnici.

Nasilni ravnatelj uhićen je, ali je ubrzo pušten uz jamčevinu. Čeka suđenje i svakog se tjedna mora javljati Centru za zaštitu djece sve dok je istraga o slučaju u tijeku.

>>Za pljusku kazna kao za krivo parkiranje?!

Komentara 3

Avatar ivek
ivek
23:34 25.03.2013.

bil sam u sri lanci....colombo je super prljav grad,, i ne cudi me sto se ve dogadja

DU
Deleted user
23:55 25.03.2013.

Batina je iz raja izašla.

Avatar erni
erni
07:59 26.03.2013.

da je moje dijete udario i to mu napravio nebi više nikada garantiram ničije tako,nebi imao ni sa čime idiot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije