Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićenje Mladića

Ratko Mladić za svjedoke želi bračni par Clinton i Carla Bildta

mladic
AFP/Pixsell
30.05.2011.
u 09:12

Mladić je svom odvjetniku kazao da će, ako ga ne puste na kćerkin grob, odjenuti uniformu i pješice otići u Haag

Ratko Mladić za svjedoke želi Billa i Hillary Clinton, Carla Bildta, Wesleyja Clarka, kazao je za srpski Blic Mladićev odvjetnik Miloš Šaljić. U razgovoru za Blic odvjetnik je rekao kako je Mladić zbunjen i da su mu izjave nepovezane. Rekao je da će, ako ga ne puste na kćerkin grob, odjenuti uniformu i pješice otići u Haag.

- Darko (Mladićev sin) i ja pokušali smo razgovarati s njim o određivanju pravnog tima, ali smo odustali budući da se s njim zaista ne može razgovarati - kaže Mladićev odvjetnik.

Mladić je posebno osjetljiv i na svoje unuke, pa je sudac obećao da će im danas dopustiti da ga posjete u pritvoru, kazao je Šaljić kojemu je danas zadnji dan za slanje žalbe na rješenje o ispunjenosti uvjeta za Mladićevo izručenje. Žalbu će najvjerojatnije poslati poštom.

Komentara 51

14
14words
09:34 30.05.2011.

Generale Ante Gotovina ,vječna ti hvala i slava što si svoj narod obranio od ovakve krvničke krezube armade!

OB
-obrisani-
09:52 30.05.2011.

srpski balkanski koljac mladic, general koji se je posrao u gace i hlace kad je vidio muriju da je dosla po njega, hehehehehehehehe-

OB
-obrisani-
10:03 30.05.2011.

beogradski blic pise a javlja i B52 da su srpskog balkanskog koljaca mladica-srpski popovi sakrili u manastir melani kod zrenjanina-a u tom su manastiru iskljucivo zene a ne trofazni popovi-mora da ih je unutra plodio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije