Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Rat strahom na tlu Europe nipošto ne smije utišati glas razuma

Na tlu Europe vodi se rat strahom, naš “način života” duboko je uzdrman, ma koliko mi šutjeli o tome, i to je upravo ona razina terora koju su islamistički ekstremisti željeli doseći

Komentari 1

AZ
antonio_zg
16:01 27.07.2016.

Filmovi Sly Stalonea su nekad cisto dobra razbibriga. Jedan od njih je i 'Razbijac' gdje je Slyev protivnik Wesly Snipes. Nakon 40 godina u kriokomori netko je probudio zlocinca Snipesa i on sije teror po San Angelesu koji je potpuno pacifiziran i gdje policija plače i povraća ( usporedba s reakcijom europovjerenice na vijest o teroristickom udaru u Europi je sasvim slucajna). Tada odmrznu i Sly-a. On je good guy koji policiji pomaže da uhvate zločinca. Šef policije tada samodopadno kaze- 'pa lako cemo ga uhvatiti, čekat ćemo još jedno ubojstvo, i onda cemo znati gdje da ga pokupimo kad se preda'.. otprilike mi tako zvuce i ovi 'pozivi na razum'. Ne treba sad deportirati ili pretuci svakog muslimana koji zivi u Europi, ali zar je stvarno kao najveci razum prikazivati stav:' gle, svjesni smo da ne mozemo nista, i okretat cemo obraz dok njima ne dosadi ubijati i raznositi bombama... E kad stanu,to je nasa pobjeda'??! I to je oznaka zdravog razuma?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.