Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina na rubu
Povratak na članak

Rat se u trenutku može iz Kijeva preliti na cijelu zemlju

Unatoč velikom broju poginulih okršaji su još ograničeni ne na Kijev nego na središnje dijelove grada, kaže Igor Tabak

Komentari 10

DU
Deleted user
08:27 20.02.2014.

KOliko ono Ukrajina ima stanovinika i kakovo je stanje u drugim djelovima, kakvo je stanje samo ulicu dalje od Maidana - to naši mediji prešućuju - koje podaničko novnarstvo.

VL
AA
aabbcc
10:43 20.02.2014.

Nema sanse za Rat, jer huskacima Rata to nece uspjeti i tamo ne postoje religiozne suprotnsti u narodu koje bi im isle na ruku. Jedna ulica ubacenih nasilnika ne cini drzavu Ukrajinu i nema se tu sa kim ratovati u Ukrajini .

VL
I8
Ivan_888
08:52 20.02.2014.

Šteta da narod OPET nevidi da je cjela igra oko interesa velikih sila Rusije sa jedne i USA/EU sa druge strane...

VL
LD
lopov drpiga
09:46 20.02.2014.

amerikanerosi su dali zelo svijetlo radikalnoj desnici bez znanja eu koja je njihova poslusna kujica ( potvrđeno u hairanom razgovoru američke ambasade )=... sada bi eu sa normalnom oporbom i rusi sa janukovićem trebali dogovoriti prestanak nasilja i nove parlamentarnee izbore koji i nece nešto bitno riješiti, ali će pomoći da se razdvoje prosvjednici od pobunjenika... ako se zakotrlja fašizam u ukrajini posljedice černobilske katastrofe na eu u usporedbi sa tom opasnosti će biti mala maca...

VL
RA
rafaell
07:58 20.02.2014.

važno da je vruća atmosfera i da se dobro zabavljaju,ostalo je nebitno samo oni to još ne shvaćaju,bilo im je i biti će im kao i drugima karate

VL
OB
Objektivno...
09:04 20.02.2014.

Lako za tenkove... Tenkovi će u gradskim ulicama proći isto kao i oni na Trpinjskoj cesti koji su pokušali ući u Vukovar. Pokušali kažem...pokušali... A što ako prosvjednici sjednu u naše MIG-ove lagane i u brišućem letu spičkaju te tenkove,, ha? Hoće li se to tumačiti kao i da se Hrvatska uključila u taj građanski rat koji samo što nije.... ne bih se iznenadio da se na našem Markovom Meidanu postavi protuzračna obrana... A gladni hrvatski prosvjednici bi samo trebali po cesti koja vodi dolje prema gradu rasuti dovoljno čavala da ministri ne mogu pobjeći sa svojim novim leasing tiptronic bolidima. Linićeva Lada 4x4 typtronic Quatro ima najveće šanse da pobjegne iz Vlade... Kad Ladi zašteka tiptronic moraš šaltati s dvije ruke :)

VL
HR
hrza
09:37 20.02.2014.

Može, može samo kad Janukovič nebi bio stari komunjarski kadar koji zna kako se guši pobuna.

VL
Avatar DonLon
DonLon
08:43 20.02.2014.

Apsolutno nista na svijetu nije gore od ruskog terora i strahovlade. Ukrajina sada ima sansu uloviti prikljucak za civilizaciju i odhrvati se nasilnom uvlacenju u neki novi SSSR.

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:05 20.02.2014.

Ukrajinci borite se, bili ste pod cizmom Carske Rusije, Sovijetskog Saveza pod kontrolom Moskve i sad opet vas hoceju spoit sa njima. Nedajte se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.