Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni autobusi
Povratak na članak

Raseljevanje tisuće migranta: Započeta evakuacija Džungle u Calaisu

Žene i muškarci došli su s kovčezima i naprtnjačama pred hangar koji služi kao glavni stožer operacije u okviru koje bi 6 do 8 tisuća migranata trebalo biti upućeno autobusima prema prihvatnim centrima raspoređenima na čitavom francuskom teritoriju

Komentari 8

MI
mistre
10:14 24.10.2016.

Treba ih do granice prema Saudijskoj Arabiji odpeljat , odakle su dobivali svaki po 2000 eura da idu u EU i nek se šerijatski alahovi robovi s njima muce i o njima brinu .

VL
Avatar koko_šanel
koko_šanel
10:01 24.10.2016.

Na slikama nema niti jedne zene. Zanimljivo. Jadna Francuska. Greska je ovo, Europo. Velika greska. Da, i nas su primali (i jos nas primaju), ali mi ne trazimo da se cijela kultura prilagodi nama. I ne raznosimo se. To je isto bitno.

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
10:52 24.10.2016.

migranti većinom iz Afganistana, Sudana i Eritreje - šta oni uopće rade u EU? Zašto ih se ne vraća, zar nije jasno rečeno da se neće primati ekonomski migranti?

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:10 24.10.2016.

Katastrofa, oni žele u GB? Pa što je ovo? Postoje li zakoni za sve ili za migrante više ne vrijede zakoni?

VL
RK
RKrivdic
13:21 24.10.2016.

On zeli u GB? Niti ga je tko zvao, niti ga tko zeli i on se sad nasao da izvoljeva, deportirati sve njih, sad i odmah!

VL
Avatar istina007
istina007
19:06 24.10.2016.

Neznam ali sad bi psovala. Sad slušala vesti na mađarskom televiziju i besna sam do nesvesti. U decembru u beču migrant iz Iraka silovao je 10 gofišnjeg dečaka iz Vojvodine na bazenu. Otac srbin majka hrvatica od tog deteta. Dete i dan danas na lečenje jel postao depresivno. Današnja odluka na sudu je sramno oslobodili i pustili na slobodu migranta. Kod nad u Vojvodinu jako puno mešani brakova ima i došlo mi je da plačem od besa, da dete bi bio iz audtrije sigurno bi osudili migranta ovako si rekli migrant nije razumeo da dete ne želi. U pičku matetinu pa ima taj jebeni zakon i u austriju da ko sexualno zlouszavi maloletnika ide u zatvor. Dete je 10 godina nevin a na kraju zločinac na slobodi. Izgleda migranti može sve uraditi preći preko granice bez putne idprave, da kradu, da se tuku , da siluje. Dodta mi sa migrantima treba da svako da diže tu ogradu.

VL
Avatar 7Sisak6
7Sisak6
10:13 24.10.2016.

kad sam vidio slike dok nisam proćitao mislio sam da su to slike navijaća sa derbija široki - zrinjski

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.